ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 3 βήματα που θα αναβαθμίσουν στη στιγμή το γιορτινό σας μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

28 Δεκεμβρίου 2022

Τα 3 βήματα που θα αναβαθμίσουν στη στιγμή το γιορτινό σας μακιγιάζ
Instagram/ @jlo
Δείτε τα απλά βήματα που θα αναβαθμίσουν το festive makeup look σας

To μακιγιάζ αυτές τις μέρες μας απασχολεί πιο πολύ και εμείς σας έχουμε 3 απλά βήματα για να δώσετε σε κάθε σας εμφάνιση μια πιο γιορτινή πινελιά.

No1: Σε ένα ενυδατωμένο πρόσωπο, εφαρμόζουμε τοπικά concealer, εναλλακτικά μπορούμε ακόμα και foundation σε σημάδια και μαύρους κύκλους. Επικεντρωθείτε στο σημείο κάτω από τους μαύρους κύκλους.

Νο2: Ενισχύουμε το βλέμμα μας με μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων μας. Δε χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουμε πινέλο ή ακόμα και μπατονέτα, με το δάχτυλό μας, ο σβήνουμε και το τραβάμε ελαφρώς προς τα έξω. Το μουτζουρώνουμε όπως συνηθίζουμε να λέμε στο μακιγιάζ για να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα. Ακολουθεί η μάσκαρα.

Νο3: Ένα έντονο κραγιόν αρκεί για να έχουμε εντυπωσιακό look. Επιλέξτε ένα βαθύ κόκκινο που μοιάζει με κερασί. Δίνει ένταση στην εμφάνισή της και την κάνει αμέσως πιο glam.

Τόσο εύκολα, τόσο απλά μετατρέψτε το πιο απλό πρωινό look, σε glam γιορτινό και βραδινό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε! Εσείς;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.