ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι makeup επιλογές που ταιριάζουν τέλεια στις καστανές


Ελένη Τσούτση

9 Ιανουαρίου 2023

Οι makeup επιλογές που ταιριάζουν τέλεια στις καστανές
Instagram/ @lucyhale
Θα αναλύσουμε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν σε γυναίκες με καστανά μαλλιά

Οι γήινες αποχρώσεις είναι μία από τις πιο safe επιλογές για εσάς. Ένα smokey look στις αποχρώσεις του καφέ ή ακόμα και μία bronze καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο, συνδυασμένη με σκούρο μολύβι-μαύρο, γκρι ή καφέ-στις ρίζες των βλεφάρων είναι ιδανικό μακιγιάζ για όσες επιθυμούν να κάνουν focus στα μάτια.

Bonus style, η σκιά σε burgundy-κεραμιδί-απόχρωση, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με bronzer στα ζυγωματικά το look είναι άκρως εντυπωσιακό.

Από την άλλη στα χείλη μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Από το κλασσικό και το σκούρο κόκκινο-burguny-, μέχρι τις φωτεινές αποχρώσεις του ροζ, μπορείτε να επιλέξετε το κραγιόν που ταιριάζει στο στιλ σας. Ξεφύγετε από τον κανόνα που θέλει σε κάθε makeup look, να τονίζουμε μόνο τα χείλη ή τα μάτια. Πλέον δεν υπάρχουν όρια και μπορούμε να έχουμε ένα winter makeup, με έντονα μάτια και χείλη.

Για τις ημέρες που θέλετε κάτι πιο ήρεμο, τολμήστε ένα φυσικό look και αφήστε τις nude αποχρώσεις να πρωταγωνιστήσουν σε χείλη και σε μάτια.

Τέλος, για όσες επιθυμείτε το χρώμα, οι ζεστές αποχρώσεις του πράσινου και του κυπαρισσί είναι ιδανικές. Ιδιαίτερα αν έχετε καστανά μάτια, θα δείξουν πιο φωτεινά με σκούρο πράσινο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων σας ή μία ανοιχτή σκιά ίδιας αποχρώσεως στο κινητό σας βλέφαρο.