ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να αναδείξετε το βλέμμα σας με το μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

11 Ιανουαρίου 2023

Πώς να αναδείξετε το βλέμμα σας με το μακιγιάζ
Instagram/ @Valentina Ferragni
Μάθετε βήμα βήμα τη διαδικασία

Το βλέμμα είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν περνάει απαρατήρητο σε κανέναν άνθρωπο. Είναι ιδιαίτερο και το μακιγιάζ μπορεί σίγουρα να τα αναδείξει ακόμη περισσότερο. Δείτε λοιπόν, μερικά tips που δίνουν περισσότερη έμφαση στα υπέροχα μάτια σας:

Εκτός από το κλασικό μαύρο, ιδανικό χρώμα για εσάς είναι το μωβ – το μωβ είναι μίξη του μπλε και του κόκκινου, οι τόνοι του μωβ δίνουν έμφαση στα μάτια. Προτιμήστε τις σκούρες και έντονες αποχρώσεις του μωβ και συνδυάστε τις με απαλό ροζ, μαύρο μολύβι ματιών και πάντα μαύρη μάσκαρα.

Jenny.Gr
Pexels

Το καφέ και το bronze είναι συμπληρωματικά χρώματα του μπλε οπότε το αναδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό. Επιλέξτε σκούρες και έντονες αποχρώσεις του καφέ και bronze, συνδυασμένα με έντονο eyeliner και μαύρη μάσκαρα.

Απλώστε το μαύρο μολύβι ή το eyeliner σε λεπτή γραμμή για ένα σοφιστικέ look ή σε χοντρή γραμμή για πιο δραματικό αποτέλεσμα, τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού, δημιουργώντας το γατίσιο βλέμμα για πιο σέξι και σαγηνευτική εμφάνιση.

Σε οποιοδήποτε μακιγιάζ μην ξεχνάτε ότι μια πινελιά λάμψης είναι απαραίτητη για να φωτίσει το βλέμμα. Απλώστε απαλές πινελιές από χρυσή ή λαμπερή nude σκιά ματιών σε κρεμώδη μορφή ή glitter.