ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 φορές που η Chiara Ferragni φόρεσε τέλεια το nude κραγιόν


Ελένη Τσούτση

13 Ιανουαρίου 2023

3 φορές που η Chiara Ferragni φόρεσε τέλεια το nude κραγιόν
Instagram/@ chiaraferragni
H Chiara Ferragni λατρεύει το nude κραγιόν και μία γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram το αποδεικνύει

Η αγαπημένη influencer, Chiara Ferragni, δεν σταματά να μας χαρίζει εικόνες στιλ και ομορφιάς μέσα από το Instagram της. Mπορεί να ξεκίνησε ως μία ακόμη fashion blogger με το blog «Τhe BlondeSalad» πριν αρκετά χρόνια αλλά σήμερα κυριαρχεί στα social δημιουργώντας τη δική της online αυτοκρατορία.

Η ίδια έχει συνεργαστεί με πολλά και διάσημα brands αλλά το επιχειρηματικό της δαιμόνιο δεν σταματά εκεί αφού και η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη βιομηχανία της ομορφιάς δημιουργώντας το δικό της beauty brand, «Chiara Ferragni Brand». Και γιατί σας τα αναφέρουμε όλα αυτά; Για να σας πείσουμε ότι αγαπάει το μακιγιάζ και δεν την αποκαλούν τυχαία beauty icon.

Με μια ματιά στις εμφανίσεις της αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα nude κραγιόν και της αρέσει να κάνει τα χείλη της πιο juicy με τα αγαπημένα της lip gloss.

Editor's tip:

Η μόνη λεπτομέρεια που πρέπει να γίνει σωστά για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι χειλιών κοντά στην απόχρωση του κραγιόν που θα επιλέξετε. Μια ακόμη καλή επιλογή για την απόχρωση του μολυβιού είναι η καφέ, η οποία συνδυάζεται υπέροχα με τα περισσότερα nude κραγιόν (αυτό το ακολουθεί και η Chiara Ferragni.

Βρήκαμε 3 φορές που φόρεσε το nude κραγιόν καλύτερα από κάθε άλλη celebrity και θα θέλετε και εσείς να την αντιγράψετε, αναβαθμίζοντας το καθημερινό αλλά και βραδινό makeup look σας.

1. Nude lips + natural eye look

2. Nude lips + brown smokey eye

3. Nude lips + glam eye look


Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα ωραιότερα nude κραγιόν της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.