ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Margot Robbie: Το foundation για ευαίσθητο δέρμα που έχει πάντα μαζί της


Ελένη Τσούτση

16 Ιανουαρίου 2023

Margot Robbie: Το foundation για ευαίσθητο δέρμα που έχει πάντα μαζί της
Splash Ideal Images
Η Margot Robbie είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icons και μάλιστα στις δυο της τελευταίες red carpet εμφανίσεις (Χρυσές Σφαίρες & στην πρεμιέρα της ταινίας «Babylon» στην Αυστραλία) έκλεψε όλα τα βλέμματα με το flawless μακιγιάζ που επέλεξε

Τα μυστικά ομορφιάς της είναι πολύτιμα για εμάς και κάθε προϊόν που εμπιστεύεται μπαίνει στην wish list μας και αυτό ακριβώς συνέβη και με το foundation που λατρεύει τον χειμώνα.

Ο χειμώνας είναι λιγότερο φιλικός για το ευαίσθητο δέρμα και ακόμη και το foundation που επιλέγουμε είναι σημαντικό να ανταποκρίνεται σε αυτές τις νέες ανάγκες. Αυτή τη συμβουλή ακολούθησε και η Margot Robbie και εμπιστεύθηκε ένα foundation, φιλικό για το ευαίσθητο δέρμα που χαρίζει και μοναδική λάμψη.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Πρόκειται για το Oxygenetix Oxygenating Foundation, που κοστίζει £50. Έχει αρκετά απαλή υφή χάρη στο καινοτόμο μείγμα αλόης και το σύμπλεγμα Ceravitae της μάρκας, που προστατεύει και καταπραΰνει το δέρμα ενισχύοντας την πρόσληψη οξυγόνου.

Jenny.Gr

Oxygenetix Oxygenating Foundation

Αν βρείτε μια απόχρωση που σας ταιριάζει, να ξέρετε ότι μπορείτε να το εφαρμόσετε σε ξηρό δέρμα, περιοχές με έκζεμα, ροδόχρου ακμή και ουλές, χωρίς να προκαλέσετε ερεθισμούς. Η έξυπνη και προστατευτική φόρμουλα σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε επιδερμίδα που έχει υποστεί φρέσκια επεξεργασία με χημικό peeling.

Είναι επίσης μια εξαιρετική βάση για όσες έχουν δέρμα με τάση ακμής. Δεν περιέχει λάδια και παρέχει κάλυψη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι A-listers και οι makeup artists το επιλέγουν. Εκτός από τη Margot, η Kourtney Kardashian, η Poppy Delevingne, η Elle Macpherson και η Ellie Goulding είναι όλες σταθερές fans.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύετερα foundations για τον χειμώνα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.