ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σκιές ματιών: Ποιες ξεχωρίζουμε αυτόν τον χειμώνα;


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2023

Σκιές ματιών: Ποιες ξεχωρίζουμε αυτόν τον χειμώνα;
Instagram/@bizceizleyin
Οι σκιές ματιών είτε έχουν αληθινές fans είτε όχι. Εμείς θα σας πείσουμε ότι οι σκιές θα ανανεώσουν τα winter makeup looks σας

Οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα είναι κάθε άλλο παρά βαρετές. Η ένταση στα μάτια έρχεται σε πρώτο πλάνο και αξίζει να πείτε το «ναι». Από τις electric σκιές μέχρι τις burgundy, η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών αλλά και σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας αρέσουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ανάλογα με την προσωπική μας αισθητική. Δημιουργούμε smokey eyes με κεραμιδί, cherry σκιές, τονίζουμε το μάτι εσωτερικά με μαύρο μολύβι και τα συνδυάζουμε με nude χείλη.

Μάλιστα, επιλέγουμε pastel αποχρώσεις και το χειμώνα. Από το γαλάζιο, μέχρι το γλυκό ροζ και το κοραλί, η χρωματική παλέτα είναι πλούσια.Οι σταρένιες επιδερμίδες ή όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά επιλέγουν χρώματα όπως κοραλί και παστέλ πράσινο, ενώ οι πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και όσες έχουν ξανθά ή καστανόξανθα μαλλιά προτιμούν το girly pink και το γαλάζιο που θυμίζει κάτι από τα 70's.

Το μήνυμα είναι ένα: Αφεθείτε στο χρώμα και χαρίστε ζωντάνια στο βλέμμα σας.

Παρακάτω θα βρείτε τις σκιές που αξίζει να έχετε στο νεσεσέρ σας:

1. Guerlain Ombres G Golden Stars Eyeshadow Quad Multi-Effect, High Colour & Long Wear 777 Golden Stars

Jenny.Gr

Σκιές ματιών με μοναδική υφή που αποτελούνται από έντονες χρωστικές ουσίες για χρώματα που διαρκούν πολύ, προσφέροντας απαράμιλλο βάθος.

2. Kiko Milano Glamour Multi Finish Eyeshadow Palette 03 Burgundy Notes

Jenny.Gr

Τονίζει το βλέμμα σας δημιουργώντας μοντέρνα, πολύχρωμα looks με φυσικό αποτέλεσμα για την μέρα ή έντονο για τη νύχτα.

3. Estée Lauder Pure Color Envy Eyeshadow Quad 02 Indigo Night

Jenny.Gr

Η απόλυτη έκφραση στα μάτια που αποκαλύπτουν κάθε συναίσθημα. Έντονο χρώμα. Πλούσια και πολλαπλά φινιρίσματα. Πολυτελείς συνδυασμοί που κολακεύουν.

4. Lancôme Hypnôse 5-Color Eyeshadow Palette 16 Drama Denim

Jenny.Gr

Οι Παλέτες Hypnôse 5-Color Eyeshadow της Lancôme σχεδιάστηκαν με μαεστρία, για να προσφέρουν στις λάτρεις του μακιγιάζ μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα χρωμάτων για τα μάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

5. DIOR 5 Couleurs Couture Eyeshadow Palette - High-Colour - Long-Wear Creamy Powder

Jenny.Gr

Κάθε παλέτα σκιών –Denim, Black Bow, Rouge Trafalgar και Mitzah– αντιστοιχεί και σε ένα εμβληματικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας Dior, περιλαμβάνοντας μια αρμονική συλλογή έντονων αποχρώσεων που χρησιμοποιούνται και συνδυάζονται εύκολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.