ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το βασικό tip για να μη σπάει το concealer


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2023

Αυτό είναι το βασικό tip για να μη σπάει το concealer
Instagram/ @clickmyworld
Το makeup tip με το concealer που κάνει το βλέμμα σας να δείνχνει πιο λαμπερό

Σίγουρα έχει τύχει να κάνετε zoom στον καθρέφτη και να παρατηρήσετε γραμμές, κάτω από τα μάτια. Να έχει σπάσει το concealer, όπως συνηθίζουμε να λέμε-με αποτέλεσμα το μάτι να δείχνει κουρασμένο. Αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορούμε να διορθώσουμε μετά.

Δοκιμάστε πριν εφαρμόσετε το concealer, να ενυδατώσετε ελαφρώς την περιοχή των ματιών, με την κρέμα ή το serum. Προσπαθήστε να μη στεγνώσει εντελώς το προϊόν που θα εφαρμόσετε, καλό είναι να υπάρχει υγρασία, μέχρι να μπει το concealer.

Jenny.Gr

Κάνετε τη βάση του προσώπου σας, συνεχίστε με το βάψιμο των ματιών και αφού έχετε τελειώσει με όλα, εφαρμόστε το concealer με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις στα σημεία που πρέπει. Στρώστε το προϊόν, με τα δάχτυλά σας και αποφύγετε την εφαρμογή πούδρας, αν έχετε παρατηρήσει έντονες γραμμές.

Αφήστε μερικά λεπτά να περάσουν και αν παρατηρήσετε ελάχιστες γραμμές, με τα δάχτυλά σας στρώστε ξανά το προϊόν, χωρίς να προσθέσετε καινούριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.