ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα καλύτερα foundations της αγοράς για όλους τους τύπους επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά είναι τα καλύτερα foundations της αγοράς για όλους τους τύπους επιδερμίδας
Instagram/@bizceizleyin
Θέλετε να ανανεώσετε το foundation σας και δεν ξέρετε ποιο να προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες επιλογές

Το foundation είναι μία βασική ανάγκη κάθε ενημερωμένου νεσεσέρ για όλο τον χρόνο. Ακόμα και αν δεν είστε φανατικές και προτιμάτε τις bb creams ή τα tinted, ένα foundation είναι απαραίτητο για ένα πιο επίσημο μακιγιάζ. Επειδή όμως η καθεμία έχει διαφορετικό δέρμα, ανάγκες και απαιτήσεις καλό είναι να γίνεται μία έρευνα πριν την επιλογή του κατάλληλου foundation, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τι να ελέγξετε πριν την αγορά του κατάλληλου foundation:

  • Πρέπει να επιλέξετε την υφή του και τη σύνθεσή του ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα καλό είναι να επιλέξετε ένα λεπτόρευστο foundation. Αν από την άλλη είναι ξηρό τότε καλό είναι να διαλέξετε ένα λίγο πιο ενισχυμένο σε ενυδατικά στοιχεία.
  • Αποφασίστε για την κάλυψη που θέλετε να πετύχετε. Αν θέλετε να καλύψετε διχρωμίες, σπυράκια ή αν απλά θέλετε να δώσετε μία λάμψη στο πρόσωπό σας.
Jenny.Gr
  • Στην αγορά θα βρείτε matte ή glow υφές και συνθέσεις που δίνουν διαφορετικό κάθε φορά αποτέλεσμα. Κάντε λοιπόν δοκιμές πριν καταλήξετε στο ιδανικό foundation για να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα foundation που θα απογειώσουν το καθημερινό σας makeup look:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.