ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Silver makeup trend: Ώρα να αναβαθμίσετε το glam μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

10 Φεβρουαρίου 2023

Silver makeup trend: Ώρα να αναβαθμίσετε το glam μακιγιάζ
Instagram/@bizceizleyin
Οι ασημί σκιές είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και ήρθαν για να σας χαρίσουν τη λάμψη που θα λατρέψετε

Αν έχετε συνδέσει τις μεταλλικές σκιές μόνο με τις γιορτές τότε έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσετε. Οι έντονες ασημί σκιές ήρθαν στο προσκήνιο και υπόσχονται να κάνουν το βλέμμα σας ακαταμάχητο και εντυπωσιακό. Τα silver φινιρίσματα είναι παντού και τα it girls του Instagram μας δείχνουν πώς να κάνουμε ένα απλό μακιγιάζ πιο ξεχωριστό.

Η επιστροφή της ασημί σκιάς θυμίζει την εποχή του glam rock και της disco και αν νοσταλγείτε αυτά τα χρόνια, αυτό είναι το σημάδι σας για να βάλετε το πραγματικό glam στα μάτια σας. Μη φοβηθείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό, αντίθετα μπορεί να είναι απόλυτα ισορροπημένο επιλέγοντας την κατάλληλη απόχρωση στα χείλη σας. Είστε έτοιμες να ακολουθήσετε την τάση;

Πριν επενδύσετε στην αγαπημένη σας μεταλλική σκιά, παρακάτω σας έχουμε το απαραίτητο inspo αλλά και τις σκιές που θα σας βοηθήσουν για να ολοκληρώσετε το τέλειο silver makeup look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.