ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η επόμενη μέρα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η αφαίρεσή του


Σταυρούλα Γιαννούλη

12 Φεβρουαρίου 2023

Η επόμενη μέρα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η αφαίρεσή του
Διανύουμε μια εποχή με ιλιγγιώδεις ρυθμούς

Το νέο γίνεται γρήγορα παλιό, το πρωτοποριακό γίνεται ταχύτατα παρωχημένο. Όλα αυτά, ισχύουν και στον τομέα που υπηρετώ εδώ και 30 χρόνια: το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Όταν ξεκινούσα να κάνω τις πρώτες εφαρμογές, στην Ελλάδα ήταν ακόμα άγνωστος αυτός ο τομέας. Το Ημιμόνιμο και το Μακιγιάζ ήταν δύο λέξεις που δεν πήγαιναν μαζί. Οι γυναίκες δεν γνώριζαν τις δυνατότητες που μπορούσε να τους προσφέρει. Με σκληρή δουλειά και επιμονή, κατάφερα να περάσω το μήνυμα ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται σωστά, όταν δεν καταλαβαίνει κανείς ότι έχει γίνει εφαρμογή.

Η ταχύτατη διάδοση των τεχνικών ημιμόνιμου μακιγιάζ μέσω των social media, σίγουρα βοήθησε τον τομέα μας σε έναν σημαντικό βαθμό. Έφερε, όμως και αρκετές παρεξηγήσεις. Επαγγελματίες χωρίς πείρα και χωρίς ποιοτικά υλικά για να δουλέψουν, προσέλκυσαν γυναίκες για να τους αποσπάσουν χρήματα, προσφέροντάς τους υπηρεσίες που κατέστρεψαν την εικόνα του προσώπου τους.

Jenny.Gr

Αν αφιερώνετε χρόνο για να παρακολουθείτε beauty λογαριασμούς στο Instagram, θα έχετε διαπιστώσει ότι πολλές φωτογραφίες έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία και δείχνουν μια εντελώς διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Φρύδια μεγάλα, ιδιαιτέρως παχιά, έντονα και καθόλου διακριτικά που με τη βοήθεια των φίλτρων δείχνουν εντυπωσιακά.

Αυτά τα πρότυπα ομορφιάς και οι «κούφιες» υποσχέσεις έχουν οδηγήσει πολλές γυναίκες σε λάθος χέρια. Μιλώντας από τη θέση της πρώτης Master στο PhiRemoval (δηλαδή στην διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου μακιγιάζ) στην Ελλάδα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πλέον ο αριθμός πελατών που ζητά την αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ λόγω κακού αποτελέσματος (πχ. λάθος σχήμα ή μεταβολή του χρώματος σε κόκκινο, μπλε, γκρι και μωβ) που έχει βλάψει την εικόνα τους, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Καθημερινά με προσεγγίζουν γυναίκες - πολλές από αυτές, με πολύ δυσάρεστα συναισθήματα για την αποτυχημένη εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ που δέχτηκαν - για να τους δώσω λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει στο πρόσωπό τους. Ο τίτλος που διάλεξα για το άρθρο, είναι μια πραγματικότητα. Το μέλλον του ημιμόνιμου μακιγιάζ, δεν ανήκει μόνο σε νέες τεχνικές που είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν, αλλά και στην αφαίρεση των κακών εφαρμογών που έχουν κάνει αισθητά την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια. Η σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση είναι ένας παράγοντας που μπορεί να αποτρέψει σε μεγάλο βαθμό μια λάθος επιλογή.

Jenny.Gr

Το μότο μου εδώ και χρόνια είναι ότι «Το φθηνό είναι ακριβό»: δηλαδή μια εφαρμογή σε «τιμή ευκαιρίας» μπορεί να βάλει το χέρι σας ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη σας. Συμβουλεύω κάθε γυναίκα να είναι πολύ προσεκτική πριν την τελική της επιλογή. Να συμβουλεύεται πάντα τους Επαγγελματίες και να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες τους.

Στον κόσμο του εφήμερου κέρδους, τα «θύματα» μπορεί να πληρώνουν για χρόνια την κακή δουλειά ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται επαγγελματίες και, δεν γνωρίζουν σε βάθος τους κινδύνους των μη ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιούν και τις ιδιαιτερότητες κάθε τύπου δέρματος.

Jenny.Gr

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli

3ης Σεπτεμβρίου 99

210 8253469/422

www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.