ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα νέα trends στο μακιγιάζ των χειλιών που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

13 Φεβρουαρίου 2023

Τα νέα trends στο μακιγιάζ των χειλιών που θα λατρέψετε
Instagram/ @Anja Winkelmann
Οι αποχρώσεις που θα μας ενθουσιάσουν αυτή τη σεζόν

Οι κλασικές πινελιές που θα αναδείξουν το καθημερινό μακιγιάζ μας είναι συγκεκριμένες. Η φυσική βάση, η λάμψη στα ζυγωματικά,μια "γλυκιά" απόχρωση ρουζ για τα μήλα για να είναι ακόμη πιο ζωηρό το φινίρισμα και φυσικά οι ελαφρώς τονισμένες βλεφαρίδες.

Τα χείλη είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και οι νέες τάσεις επιβάλλουν να είμαστε λίγο πιο τολμηρές. Με άλλα λόγια, να ξεφύγουμε από τις κλασικές αποχρώσεις και να δοκιμάσουμε νέες τεχνικές. Αλλάζουμε το σχήμα τους, κάνουμε πιο glossy, με smudgy εφέ, επιλέγουμε το κλασσικό κόκκινο αλλά με μεταλλική υφή και τα τονίζουμε με περίγραμμα. Αν από την άλλη θέλουμε τα χείλη μας εντελώς φυσικά, δεν αμελούμε την ενυδάτωση με ένα lip balm.

Jenny.Gr

H περίσταση θα καθορίσει και την απόχρωση lipstick που θα επιλέξουμε αλλά και η διάθεσή μας. Οι μέρες κυλούν και εμείς μπορούμε να δώσουμε διαφορετικό χρώμα στα χείλη μας και να παίξουμε με τις τάσεις.Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, η φυσικότητα είναι το κλειδί καθώς η έμφαση δίνεται στα χείλη.

Kαι να θυμάστε ότι ακόμα και δεν είστε τολμηρές και δε θέλετε να δοκιμάσετε νέες τεχνικές ή έντονα χρώματα, πείτε ναι στην ενυδάτωση των χειλιών. Δείχνουν πάντα πιο juicy και εντυπωσιακά.