ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι παλέτες σκιών που θα σας βάλουν σε ανοιξιάτικο mood


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2023

Οι παλέτες σκιών που θα σας βάλουν σε ανοιξιάτικο mood
Instagram @charleenweiss
Οι παλέτες σκιών που θα σας κάνουν να ανυπομονείτε για την άνοιξη

Ακριβώς όπως στη μόδα έτσι και στο μακιγιάζ, οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Στα 80s πρωταγωνιστούσαν οι neon σκιές ενώ στην δεκαετία των 90s τα λεπτά φρύδια είχαν την τιμητική τους (ας ευχηθούμε να μείνουν εκεί). Τώρα που η άνοιξη πλησιάζει οι makeup artists μας προετοιμάζουν καθώς μας προτρέπουν να βάλουμε χρώμα στο καθημερινό μας μακιγιάζ επιλέγοντας τις καλύτερες παλέτες σκιών. Οι nude παλέτες είναι μια διαχρονική αξία στον κόσμο της ομορφιάς και μια σίγουρα safe επιλογή που θα σας χαρίσει chic eye looks.

«Από την προσωπική μου εμπειρία με ουδέτερες παλέτες σκιών ματιών, είναι εξαιρετικά ευέλικτες και έχω τη συνήθεια να αναμειγνύω και να χρησιμοποιώ όλες τις αποχρώσεις», αναφέρει η celebrity makeup artist Dominique Lerma. Ο συνδυασμός σκιών μπορεί να γίνει ως εξής: ένα κρεμ χρώμα για χρήση στο καπάκι, ένα ανοιχτό καφέ ή καφέ της καραμέλας για να προσθέσετε στην πτυχή και μια απόχρωση εσπρέσο για να τονίσετε τις εξωτερικές γωνίες. Όταν αναμειγνύετε παρόμοιες αποχρώσεις το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο cozy.

Μια μόνο παλέτα αρκεί για να δημιουργήσετε άπειρα makeup looks, από ένα καθημερινό για το γραφείο μέχρι ένα ιδιαίτερο smokey eye για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση. Και αν ακόμη δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε την συλλογή σας, εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές για το ανοιξιάτικο νεσεσέρ σας.

Ανακαλύψτε τις...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.