ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα primers για να μείνει το μακιγιάζ στη θέση του


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2023

Τα καλύτερα primers για να μείνει το μακιγιάζ στη θέση του
Instagram/@ anjawk
Σας ενοχλούν να φαίνονται έντονα οι πόροι στο μακιγιάζ σας; Τα primers είναι η λύση

Η άνοιξη πλησιάζει και ήδη νιώθουμε αυτή την αίσθηση της ανανέωσης και της χαράς. Θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να τολμήσουμε trends που ίσως δεν θα κάναμε τον χειμώνα. Προσωπικά ήδη έχω βάλει χρώμα στο μακιγιάζ μου και κάθε μέρα στο γραφείο κάνω τους συναδέλφους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει αφού ποτέ δεν τολμούσα έντονες σκιές. Ένα λαμπερό μακιγιάζ όμως χρειάζεται και μια καλή βάση. Για να δημιουργήσετε μια καλή βάση, προϋπόθεση είναι το primer.

Jenny.Gr

Ένα καλό primer θα γεμίσει τους πόρους και θα χαρίσει ένα λείο φινίρισμα στο πρόσωπο. Οι επιλογές στα φινιρίσματα είναι πολλές και εξαρτάται εσείς τι αποτέλεσμα θέλετε να δώσετε (ματ, δροσερό και σατέν). Αν μάλιστα έχετε λιπαρή επιδερμίδα τότε ένα primer μπορεί όχι μόνο να σας «σώσει» από την ενοχλητική γυαλάδα αλλά και να μειώσει σημαντικά την όψη των λεπτών γραμμών και των πόρων.

Χαρίστε λοιπόν διάρκεια στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας με ένα primer που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Εμείς για να σας βοηθήσουμε κάναμε την αναζήτησή μας και σας προτείνουμε τα πιο αποτελεσματικά της αγοράς, που θα σας χαρίσουν υπέροχα μακιγιάζ. Ανακαλύψτε τα όλα παρακάτω και βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.