ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το πιο viral λευκό eyeliner του TikTok - Ώρα να το αποκτήσεις


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2023

Αυτό είναι το πιο viral λευκό eyeliner του TikTok - Ώρα να το αποκτήσεις
Instagram/@bizceizleyin
Το λευκό eyeliner είναι το must-have της άνοιξης

Το λευκό eyeliner κερδίζει έδαφος στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια και καθόλου άδικα αφού μπορεί να μετατρέψει ένα απλό μακιγιάζ σε ένα λαμπερό, γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα. Το TikTok μόλις αντιληφθηκε την αξία που έχει και τώρα είναι συνέχεια στο feed μας. Πρόσφατα, λοιπόν πέσαμε πάνω στο makeup tutorial της Alix Earle η οποία έδειχνε πώς δημιουργεί ένα από τα αγαπημένα της ανοιξιάτικά makeup looks, κάνοντας μια διαφορετική πινελιά στα μάτια της.

Η ίδια έδωσε φως στο μακιγιάζ της τονίζοντας τα μάτια της με ένα λευκό eyeliner. Για χρόνια, η influencer μένει πιστή, όπως αποκάλυψε, σε αυτό το λευκό μολύβι eyeliner που κοστίζει μόλις 6 $ από τη NYX.

Όπως θα δείτε στο video, η Alix εφαρμόζει το eyeliner στην κάτω γραμμή: δηλαδή τη γραμμή μεταξύ των βλεφαρίδων και των ματιών. Mια λευκή γραμμή σε αυτή την περιοχή κάνει θαύματα! Φωτίζει αμέσως τα μάτια ενώ τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα.

@alixearle Add me on snap to keep up with my night 🤞🏼🕺🏼🏀🫶🏼 #grwm #umiami #pickanoutfitwithme ♬ original sound - alix earle

Το λευκό eyeliner ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε μια statement εμφάνιση την άνοιξη!

Jenny.Gr

NYX Professional Makeup Mechanical Eyeliner Pencil in White

Πρόκειται για ένα πλούσιο και με μεγάλη διάρκεια αδιάβροχο μολύβι ματιών που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα άκρως fresh makeup look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.