ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 makeup looks για την άνοιξη που μας φτιάχνουν τη διάθεση


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2023

7 makeup looks για την άνοιξη που μας φτιάχνουν τη διάθεση
Instagram/ @clickmyworld
Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας μακιγιάζ για να πάρεις έμπνευση

Η άνοιξη φέρνει πιο ηλιόλουστες μέρες, γλυκιές μυρωδιές και φυσικά, φρέσκα makeup looks. Από απαλά pastel μέχρι λαμπερά ρουζ, έντονα χείλη, η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας και να δοκιμάσετε νέες τάσεις.

To μακιγιάζ είναι το mood booster μας και οι διάσημοι makeup artists πειραματίστηκαν και τη φετινή σεζόν για να απολαύσουμε φωτεινά χρώματα και ιδιαίτερες τεχνικές που θα μας φτιάξουν τη διάθεση.

Το Instagram αποτελεί κύρια πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουμε τα πιο stylish looks, για να ετοιμάσουμε το μακιγιάζ μας με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσουμε αέρα fashionistas. Αναζητώντας λοιπόν, τα trends που θα κυριαρχήσουν, αυτό που ξεχωρίσαμε είναι οι συνδυασμοί shimmer σκιών που δίνουν παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί προτείνουν να κάνετε μία καλή βάση στο πρόσωπό σας και να αποφύγετε τα βαριά makeup. Αν έχετε σημάδια ή μαύρους κύκλους που θέλετε να καλύψετε χρησιμοποιήστε concealer τοπικά με απαλές κινήσεις.

Holographic Cheeks and Lids

Golden Ray

Glisten and Glow

More Pink, Even Better

Natural Glam

Nice and Neon

Glitter and Glisten

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.