ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Rich girl nail look: H Zendaya δοκίμασε την πιο κομψή τάση στα νύχια της


Ελένη Τσούτση

23 Μαρτίου 2023

Rich girl nail look: H Zendaya δοκίμασε την πιο κομψή τάση στα νύχια της
Instagram/ @zendaya
Εμπνευστείτε από την nude απόχρωση που επέλεξε η Zendaya

Η Zendaya κάθε φορά φροντίζει να μας χαρίζει απεριόριστη έμπνευση με τις εμφανίσεις της. Είναι το απόλυτο fashion icon και χωρίς υπερβολές δημιουργεί πάντα ισορροπημένα looks με ένα μοναδικό τρόπο. Από το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα νύχια της όλα έχουν μια κοινή αισθητική που ακολουθεί εδώ και χρόνια και το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται πάντα στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες σε κάθε red carpet.

Η προσωπική της nail artist ,Marina Dobyk, μοιράστηκε στο Ιnstagram ένα video με το rich girl look της Ζendaya και εμείς δεν μπορούσαμε να μην σας ενημέρωσουμε για τη νέα hot τάση στο manicure.

Το rich girl nail look είναι ένα νέο trend που λατρεύουν οι celebrities και όπως είχαμε διαπιστώσει είναι η τάση που επέλεξαν στα Oscars οι περισσότερες. Πρόκειται για ένα σχεδόν nude χρώμα που κάνει τα άκρα να δείχνουν περιποιημένα και κομψά και είναι ιδανικό και για τις glam βραδινές εξόδους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.