ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 makeup trends για την άνοιξη που θέλουμε να δοκιμάσουμε τώρα


Ελένη Τσούτση

28 Μαρτίου 2023

5 makeup trends για την άνοιξη που θέλουμε να δοκιμάσουμε τώρα
Instagram/@irisandromeo
Εσείς ποιο makeup trend της άνοιξης θα δοκιμάζατε πρώτο;

Kάθε σεζόν έρχονται νέες τάσεις στο μακιγιάζ και αυτό σημαίνει ότι μόλις υποδεχτήκαμε όλες τις φρέσκιες και ζωηρές τάσεις που θα απολαύσουμε στο μακιγιάζ μας αυτή την άνοιξη. Μερικές από αυτές θέλουν λίγη προσπάθεια μέχρι να τις πετύχουμε ενώ άλλες είναι πιο εύκολες να τις δοκιμάσουμε. Ανεξάρτητα όμως από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, είναι πάντα ευχάριστο να πειραματίζεστε με το μακιγιάζ σας και να λέτε «ναι» σε κάτι διαφορετικό. Άλλωστε η ανοιξιάτικη διάθεση είναι η κινητήρια δύναμη ακόμη και στο καθημερινό μακιγιάζ.

«Οι τάσεις του μακιγιάζ την άνοιξη του 2023 θα επιτρέψουν σε όλες να δημιουργήσουν makeup looks με ελάχιστα προϊόντα και σε ελάχιστο χρόνο», δήλωσε ο Randi Orlinsky, makeup artist στο «ΤZR».

Όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών, λέει ότι θα υπάρχει «πολύ περισσότερη ελευθερία αυτή τη σεζόν».Για το μακιγιάζ της επιδερμίδας, ο διάσημος makeup artist RaeDawn J Brooks αναφέρει ότι το επίκεντρο είναι το ενυδατωμένο δέρμα με λίγη λάμψη. «Ενώ τις προηγούμενες σεζόν είδαμε πλήρη κάλυψη, η άνοιξη του 2023 είναι ένας συνδυασμός μινιμαλισμού και μαξιμαλισμού.»

Και ο Charlie Riddle, διάσημος makeup artist συμφωνεί. «Η άνοιξη του 2023 έχει μια μινιμαλιστική διάθεση, όπου το δέρμα είναι πραγματικά καθαρό και μοντέρνο, ενώ τα χείλη και τα μάτια είναι πιο έντονα με πιο δραματικές, πλούσιες και τολμηρές αποχρώσεις.»

Είτε προτιμάτε διακριτικό, είτε τολμηρό μακιγιάζ, οι τάσεις αυτής της σεζόν θα σας καλύψουν πλήρως. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στη δύναμή τους γιατί το μακιγιάζ είναι δύναμη!

Color Wash

Monochromatic Rose

No-Makeup Makeup

Bold Blush

90s Lip Liner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.