ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα concealers που σβήνουν τους μαύρους κύκλους


Ελένη Τσούτση

3 Απριλίου 2023

Τα καλύτερα concealers που σβήνουν τους μαύρους κύκλους
Instagram/@bizceizleyin
Αν τελευταία νιώθετε κουρασμένες και αυτή η κούραση αποτυπώνεται στα μάτια σας, είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τα ωραιότερα concealers που θα φωτίσουν το θαμπό σας βλέμμα

Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση αλλά ας είμαστε ειλικρινείς τη Δευτέρα πάντα ξυπνάμε με μια extra δυσκολία. Λίγο η χαλάρωση του σαββατοκύριακου, λίγο οι υποχρεώσεις που μας περιμένουν στο γραφείο η κούραση σχηματίζεται στο πρόσωπό μας και συγκεκριμένα στο βλέμμα μας. Γι’αυτό η χρήση ενός concealer που κάνει θαύματα είναι απαραίτητη.
Αν έχετε κουραστεί να ψάχνετε τις κατάλληλες φόρμουλες που θα «στρώσουν» ομοιόμορφα, η γνώμη των ειδικών σίγουρα θα σας βοηθήσει. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, οι υγρές φόρμουλες συχνά «μοιάζουν περισσότερο με το δέρμα και τείνουν να είναι πιο εύκαμπτες».

Όσον αφορά την εφαρμογή, η makeup artist Molly R. Stern με έδρα το Λος Άντζελες συνιστά να απλώσετε μια μικρή ποσότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια που βρίσκεται πιο κοντά στη μύτη πριν το αναμίξετε προς τα έξω με ένα πινέλο ή σφουγγάρι για να διασφαλίσετε ότι το concealer απλώνεται ομοιόμορφα. Από την άλλη πλευρά, η makeup artist, Bhatty προτείνει στο «Allure» να εφαρμόζετε το concealer με τα δάχτυλά, κάτι που επιτρέπει μια πιο καλή ανάμειξη».

'Ενα ακόμη βασικό tip είναι ότι η περιοχή πρέπει να είναι ενυδατωμένη και να έχει ελάχιστη υγρασία, για να στρώσει καλύτερα το προϊόν και να μη σπάσει ή κάνει γραμμές αργότερα.

Στην gallery που ακολουθεί συγκέντρωσαμε κάποια από τα καλύτερα γνωστών brands ομορφιάς, τα οποία χαρίζουν την ιδανική κάλυψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.