ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καλοκαίρι 2023: Τα ωραιότερα makeup trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2023

Καλοκαίρι 2023: Τα ωραιότερα makeup trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας
Instagram/@bizceizleyin
Το καλοκαίρι μπορεί να αργεί λίγο αλλά εμείς ήδη έχουμε τα makeup trends που θα μας απασχολήσουν

Το μακιγιάζ είναι φαντασία και ένα παιχνίδι με τα χρώματα και τις υφές. Η εποχή που μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο ιδιαίτερα και παιχνιδιάρικα makeup looks είναι αναμφίβολα το καλοκαίρι. Οι lead makeup artists είναι διχασμένοι ανάμεσα σε φυσικά looks αλλά και πιο extra μακιγιάζ με glam διάθεση. Όλες οι τάσεις που θα επικρατήσουν είναι υπέροχες και το μόνο βέβαιο είναι ότι ανάμεσα σε εκείνες που ξεχωρίσαμε θα βρείτε τη δική σας αγαπημένη.

Εκκεντρικά, sexy, girly ή κομψά είναι όλα τους υπέροχα. Από το έντονο ρουζ στα ζυγωματικά, τις pastel αποχρώσεις και τα χείλη με δυο αποχρώσεις, εσείς απλά θα επιλέξετε εκείνα με το οποία θα αναβαθμίσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Το κλειδί στο μακιγιάζ είναι η βάση και οι experts προτείνουν να επενδύσετε σε ανάλαφρα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον σωστό καμβά και έπειτα να δοκιμάσετε το makeup trend που σας αρέσει. Το σημείο που θέλετε να τονίσετε στο πρόσωπό σας παίζει σημαντικό ρόλο. Η κάθε τάση εστιάζει σε ένα διαφορετικό σημείο και αυτό σας κατευθύνει για το ποια τάση θέλετε να υιοθετήσετε.

1. Fresh skin makeup trend

Το φρέσκο και δροσερό δέρμα είναι ένα από τα σταθερά makeup trends και αυτό το καλοκαίρι. Η ελάχιστη κάλυψη σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ ρουζ θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας ζωντάνια και λάμψη.

2. Two-tone lips

Δοκιμάστε δυο διαφορετικές αποχρώσεις στα χείλη σας κανοντάς τον απόλυτη πρωταγωνιστή του μακιγιάζ. Την συγκεκριμένη τάση την είδαμε στο show των D-Squared2 για το καλοκαίρι 2023. Μπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικές αποχρώσεις που έρχονται σε αντίθεση στο πάνω και στο κάτω χείλος.Το κόλπο εδώ, όμως, είναι να επιλέξετε ένα υγρό κραγιόν (σε δύο αποχρώσεις) που στεγνώνει γρήγορα.

3. Disco makeup

Το shimmer και οι λάμψεις είναι μια τεράστια τάση που θα συνεχιστεί απτόητη και το καλοκαίρι. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε ένα έντονο μακιγιάζ με disco vibes. Τα glitters λοιπόν θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι.

4. Pastel eyes

Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας αρέσουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ανάλογα με την προσωπική μας αισθητική. Επιλέγουμε pastel αποχρώσεις και το καλοκαίρι. Από το γαλάζιο, μέχρι το γλυκό ροζ και το κοραλί, η χρωματική παλέτα είναι πλούσια. Οι σταρένιες επιδερμίδες ή όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά επιλέγουν χρώματα όπως κοραλί και παστέλ πράσινο, ενώ οι πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και όσες έχουν ξανθά ή καστανόξανθα μαλλιά προτιμούν το girly pink και το γαλάζιο που θυμίζει κάτι από τα 70's.

5. Strong blush

Το ιδανικό ρουζ που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας θα δώσει στο πρόσωπό σας την φρεσκάδα και την υγιή όψη που αναζητάτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κλασική ροζ απόχρωση (baby pink) και μία ροδακινί που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και είναι τα must -haves.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.