ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Εσύ ήξερες ότι υπάρχει dry shampoo για βλεφαρίδες;


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2023

Εσύ ήξερες ότι υπάρχει dry shampoo για βλεφαρίδες;
Pexels
Το ξηρό σαμπουάν πλέον δεν είναι μόνο για τα μαλλιά μας αλλά και για τις βλεφαρίδες μας

Ότι λατρεύουμε το ξηρό σαμπουάν είναι δεδομένο αφού μας σώζει τις δύσκολες στιγμές και κάνει τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο φρέσκα και «ζωντανά». Εκτός λοιπόν από την αναζωογόνηση που χαρίζει στα μαλλιά μας, τώρα το dry shampoo έρχεται να χαρίσει extra πυκνότητα στις βλεφαρίδες μας. Η Mac Cosmetics για ακόμη μια φορά πρωτοτυπεί λανσάροντας ένα ξηρό σαμπουάν για βλεφαρίδες. Μπορεί να έχετε μπερδευτεί (και είναι λογικό). Και εμείς στην αρχή. Αλλά πιστέψτε μας όλα βγάζουν κάποιο νόημα.

Το packaging του dry shampoo για βλεφαρίδες μοιάζει πολύ με εκείνο που έχει μια κλασική mascara. Η μαγεία, ωστόσο, βρίσκεται στο ραβδί του απλικατέρ: καθώς αυτό χτενίζει και ξεμπερδεύει απαλά τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη, χωρίς να τις τραβάει.

Πώς μπορείτε να το εφαρμόζετε;

Είναι ένα must-have προϊόν αν μουτζουρώνεστε συχνά με τη mascara σας ή νιώθετε ότι οι βλεφαρίδες σας μέσα στην ημέρα έχουν χάσει την έντασή τους. Εφαρμόζετε μερικές στρώσεις από το dry shampoo και τις φρεσκάρετε χωρίς καθόλου κόπο και σε ελάχιστο χρόνο.

Το Lash Teaser Brush χτενίζει και ξεμπερδεύει απαλά τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως τις άκρες, ενώ η αποκλειστική μας σύνθεση εμποδίζει τη δημιουργία κόμπων μέσω της τεχνολογίας πολυμερών, που γαλακτωματοποιεί και μαλακώνει τη μάσκαρα που φοράτε, επιτρέποντάς σας να την ανανεώσετε. Επαναφέρετελοιπόν τη μάσκαρά σας χωρίς προϊόντα ντεμακιγιάζ!

Mac Lash Dry Shampoo Mascara Refresher

Jenny.Gr

Ένα ελαφρύ topcoat που δεν δημιουργεί κόμπους και δρα ως ξηρό σαμπουάν για τις βλεφαρίδες, δίνοντας σχήμα και ένταση στη μάσκαρα και χαρίζοντας άμεσα όγκο και απαλή αίσθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.