ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο νέος τρόπος που θα φοράμε το highlighter όλη την άνοιξη είναι εδώ


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2023

Ο νέος τρόπος που θα φοράμε το highlighter όλη την άνοιξη είναι εδώ
Instagram/@bizceizleyin
To highlighter δεν το εφαρμόζουμε μόνο στα ζυγωματικά πια, καθώς οι λάμψεις πρωταγωνιστούν τόσο στα μάτια όσο και στα μαλλιά μας

Πριν από μερικά χρόνια το hightligher είχε γνωρίσει και αυτό τις δόξες του και δεν σταματούσαμε να βλέπουμε τις influncers να το εφαρμόζουν σχεδόν σε όλο το πρόσωπο. Θα λέγαμε ότι έγινε μια εμμονική συνήθεια που σιγά σιγά ξεπεράσαμε. Τώρα έρχεται ένα νέο trend που θέλει το highlighter να κυριαρχεί στα μάτια και τα χείλη χαρίζοντάς τους ένα αστραφτερό φινίρισμα.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αναζητούν πάντα νέους καινοτόμους τρόπους για να εφαρμόζουν τα προϊόντα μακιγιάζ», είπε η Julia Sohn, Senior Makeup Artist του NARS στο Byrdie. «Tώρα τα λαμπερά makeup looks βρίσκονται στο προσκήνιο και το highlighter έχει την τιμητική του.»

«Το highlighter είναι τόσο κολακευτικό για όλες γιατί δίνει στο δέρμα μια νεανική, φρέσκια λάμψη», λέει η Sofia Tilbury, Celebrity Makeup Artist της Charlotte Tilbury. «Οι λαμπερές υφές και το ελαφρύ παιχνίδι στα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά έχουν το αποτέλεσμα να λούζουν την επιδερμίδα με φως και να μας κάνουν να δείχνουμε υγιείς!»

Πώς να φορέσετε το highlighter στα μάτια σας

Μια καθαρή λάμψη ή glitter είναι ο νέος τρόπος της Gen Z να τονίζει το βλέμμα - σκεφτείτε τη διακριτική λάμψη της Hailey Bieber στο Coachella. «Το highlighter πάνω και γύρω από τα μάτια είναι must, κυρίως στην εσωτερική γωνία στα μάτια και κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών», αναφέρει ο makeup artist Julia Sohn.

Jenny.Gr
@HAILEYBIEBER/INSTAGRAM

Πώς να φορέσετε το highlighter στα χείλη σας

Το κλειδί για υπέροχα χείλη είναι η σωστή ενυδάτωση και έπειτα οι λάμψεις. Αφού εφαρμόσετε το αγαπημένο σας κραγιόν, βάλτε lip gloss στο κέντρο και έπειτα highlighter. Φυσικά, μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα lip gloss με έντονο shimmer για παρόμοιο αποτέλεσμα.


@evalarosaxo Replying to @___ longlasting liner 05 c’est la vie,pillow talk lipliner,spf 30 lipbalm and white shimmer on top #makeup #makeuptutorial #diamondlips ♬ original sound - bestspedup

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.