ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να κάνεις τις μπούκλες σου να κρατήσουν περισσότερο


Ελένη Τσούτση

11 Απριλίου 2023

Πώς να κάνεις τις μπούκλες σου να κρατήσουν περισσότερο
Instagram/@ negin_mirsalehi
Θέλεις υπέροχες μπούκλες με διάρκεια; Σου έχω τα καλύτερα tips για να τις αποκτήσεις

Όπως όλα τα χτενίσματα έτσι και οι μπούκλες έχουν τα μυστικά τους. Αν λοιπόν έχεις πετύχει τις τέλειες μπούκλες αλλά πάντα τα μαλλιά σου καταλήγουν να ισιώνουν πριν το τέλος της ημέρας, μάλλον ακολουθείς ορισμένα λάθος βήματα και ήρθε η ώρα να τα αλλάξεις με την βοήθεια των hair experts. Ποιο είναι το ζητούμενο; Ελαστικές μπούκλες με λαμπερή και υγιή όψη!

Μην λουστείς την ίδια ημέρα

Για να δημιουργήσεις μπούκλες με διάρκεια τα μαλλιά σου πρέπει να έχουν την επιθυμητή υφή. Τα φυσικά έλαια θα βοηθήσουν τις μπούκλες να σχηματιστούν καλύτερα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα δημιουργήσεις μπούκλες καλό είναι να μην λούσεις τα μαλλιά σου την ίδια ημέρα.

Επέλεξε ένα ελαφρύ conditioner

Το conditioner είναι απαραίτητο αλλά καλό είναι να προτιμήσεις ένα ελαφρύ, το οποίο δεν βαραίνει τα μαλλιά. Για να στρώσουν οι μπούκλες χρειάζονται σίγουρα τα κατάλληλα προϊόντα.

Eπέλεξε τα σωστά προϊόντα και τα κατάλληλα εργαλεία styling

Πριν ξεκινήσεις να στεγνώνεις τα μαλλιά σου εφάρμοσε ένα προϊόν κατά της θερμότητας ώστε να μην καταστρέψεις την ποιότητα της τρίχας. Όταν ολοκληρώσεις το styling, μπορείς να ψεκάσεις λίγο με μια λακ ειδική για μπούκλες, έτσι ώστε να διατηρήσεις την ελαστικότητα τους. Plus, ένα ένα σίδερο με το κατάλληλο μέγεθος για τις μπούκλες θα κάνει όλη τη διαφορά στο τελικό hair look.

Κάνε τα μαλλιά σου πλεξούδα πριν τον ύπνο

To πιο εύκολο tip για να εξοικονομήσεις και χρόνο είναι πριν κοιμηθείς να δημιουργήσεις δυο πλεξούδες ώστε το επόμενο πρωί, όταν λύσεις τα μαλλιά σου να έχεις τον ιδανικό καμβά για να τελειοποιήσεις τις μπούκλες.

Βρες στην παρακάτω gallery 6 λαδάκια για να ενυδατώσεις τις μπούκλες σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.