ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα lip gloss που δεν κολλάνε στα χείλη και αφήνουν ένα λαμπερό χρώμα


Ελένη Τσούτση

25 Απριλίου 2023

Τα lip gloss που δεν κολλάνε στα χείλη και αφήνουν ένα λαμπερό χρώμα
Instagram/@bizceizleyin
Τα χείλη μας θέλουμε να έχουν λάμψη και αυτά είναι τα lip gloss που θα μας την χαρίσουν απλόχερα

Τα lip gloss είναι στην κορυφή των makeup trends και πολλές γυναίκες τα τελευταία δυο χρόνια έχουν μια εμμονική σχέση μαζί τους και δεν τις αδικούμε καθόλου. Λαμπερά, ελκυστικά, χαρίζουν ένα υπέροχο juicy αποτέλεσμα στα χείλη. Ευτυχώς για όλες μας οι συνθέσεις τους δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνες της δεκαετίας του 00, που τα περισσότερα κολλούσαν στα χείλη. Πλέον, υπάρχει μια νέα γενιά προϊόντων για τα χείλη έτοιμα να αλλάξουν την εικόνα του gloss.

Τα lip gloss τώρα έχουν ενυδατικές φόρμουλες με βάση το λάδι και όχι από την πλαστική κολλώδη υφή που είχαν παλαιότερα. Τα διάφανα gloss είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσεις λίγο χρώμα και μια πιο φρέσκια αίσθηση στην επιδερμίδα σου!

Αν βρίσκαμε ένα μικρό μειονέκτημα των lip gloss είναι ότι λόγω της υφής τους, δεν έχουν όση διάρκεια θα θέλαμε, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα έχουμε στην τσάντα μας και να τα ανανεώνουμε όποτε χρειάζεται.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φόρμουλες για να δοκιμάσεις. Βρες παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές μας:

1. ΜΑC Lipglass - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα μοναδικό lip gloss που δημιουργεί έντονη λάμψη, αστραφτερό αποτέλεσμα ή διακριτική γυαλάδα. Σχεδιασμένο να φορεθεί μόνο του, πάνω από το μολύβι των χειλιών ή το κραγιόν, είναι το τέλειο προϊόν για τη δημιουργία λάμψης που διαρκεί.

2. Dior Addict Lip Maximizer Lip Plumping Gloss - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Dior Addict Lip Maximizer είναι το εμβληματικό gloss Dior. Χάρη στη σύνθεση που αποτελείται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτό το προϊόν περιποίησης χειλιών συνδυάζει λάμψη, άνεση και ενυδάτωση. Εμπλουτισμένο με έλαιο κερασιού και υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει τα χείλη για 24 ώρες και τα αφήνει ορατά πιο σαρκώδη με κάθε εφαρμογή.

3. Bobbi Brown, Creamy Color for Cheeks & Lips - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Εφαρμόστε όσες στρώσεις επιθυμείτε, αναμείξτε το και χαρίστε στα χείλη και στα ζυγωματικά σας ένα feel-good ροδαλό αποτελέσματα όλη μέρα.

4. Maybelline Lifter Gloss Lip Gloss - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η φόρμουλά του με υαλουρονικό οξύ προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση για φυσικά και πλούσια χείλη.

5. Laura Mercier Mediterranean Escape Glace Touch Dreamer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Μια ελαφριά glossy σύνθεση που χαρίζει λαμπερό και ζωηρό χρώμα στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη. Προσφέρει ένα φυσικό υγιές χρώμα με διακριτική περλέ και δροσερή όψη στην επιδερμίδα . Εμπλουτισμένο με νερό καρύδας και αγγουριού παρέχει ενυδάτωση ενώ η μοναδική υφή balm θα δημιουργήσει ένα υπέροχο πέπλο. Καινοτόμα υφή που προσφέρει αίσθηση άνεσης χωρίς να «κολλάει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.