ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Θέλεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες; Αυτά είναι τα θαυματουργά serums που χρειάζεσαι


Ελένη Τσούτση

6 Μαΐου 2023

Θέλεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες; Αυτά είναι τα θαυματουργά serums που χρειάζεσαι
Instagram/@bizceizleyin
Τα ειδικά serums βοηθούν στην περιποίηση και ενδυνάμωση των βλεφαρίδων

Οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες ανοίγουν το βλέμμα, του χαρίζουν βάθος και το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Όλο και περισσότερο βλέπουμε τελευταία πολλές γυναίκες να κάνουν lash extensions επιθυμό0ντας να δώσουν ένταση στα μάτια τους. Αν εσύ θέλεις να προσπαθήσεις μόνη σου (εντάξει όχι εντελώς) να αποκτήσεις πυκνές βλεφαρίδες πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό serum.

«Καθώς μεγαλώνουμε, οι βλεφαρίδες μας μειώνονται σε πυκνότητα», δηλώνει η Melanie Palm, MD, δερματολόγος στο Glamour. «Οι εύθραυστες βλεφαρίδες μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες, όπως δερματικές παθήσεις , έκζεμα, δερματίτιδα, ορμονικές αλλαγές, ελλείψεις στη διατροφή σας, αυτοάνοσες διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδούς ή άλλα».

Jenny.Gr
pexels

To ντεμακιγιάζ ματιών, η mascara και το ψαλίδι των βλεφαρίδων «τραυματίζουν» καθημερινά τις βλεφαρίδες σoυ και αυτό οδηγεί σε μία και μόνο συμβουλή, να μην τις ταλαιπωρείς καθημερινά. Τα serums στοχεύουν στους θύλακες των τριχών, ξεκινώντας ουσιαστικά από την πηγή της υγείας των βλεφαρίδων. Ένα lash serum θα θρέψει, θα ενυδατώσει και θα κάνει τις βλεφαρίδες πιο πλούσιες, ενισχύοντας τη φυσική καμπυλότητά τους, ενώ ταυτόχρονα θα τις προστατεύσει από την καθημερινή φθορά.

Βρες παρακάτω τα lash serums που θα σου χαρίσουν ένα ονειρικό βλέμμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.