ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty trend alert: To μωβ blush είναι η απροσδόκητη τάση του καλοκαιριού που ταιριάζει σε όλες


Ελένη Τσούτση

8 Μαΐου 2023

Beauty trend alert: To μωβ blush είναι η απροσδόκητη τάση του καλοκαιριού που ταιριάζει σε όλες
Αν θέλεις να τολμήσεις κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ χωρίς να είσαι expert τότε απλά επένδυσε σε ένα μωβ ρουζ

Το ρουζ είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς αφού χαρίζει στο πρόσωπό μας φρεσκάδα και μια υπέροχη λάμψη στα ζυγωματικά. Έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα να επιλέγουμε πιο safe αποχρώσεις, τώρα όμως έρχεται ένα απροσδόκητο χρώμα για να μας κλέψει την καρδιά. Κάνε λοιπόν χώρο στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ για μια μωβ λαχταριστή απόχρωση που θα αναβαθμίσει όλα σου τα makeup looks – από τα πρωινά μέχρι τα πιο glam στις βραδινές εξόδους σου.

Το μωβ χαρίζει μια ιδιαίτερη pop πινελιά στο πρόσωπο και ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, αρκεί να βρεις την ιδανική για εσένα. Οι makeup experts προτείνουν να εφαρμόσεις στην αρχή λίγο προϊόν και να το χτίσεις ανάλογα με το look που επιθυμείς. Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο, επέλεξε ένα παιχνιδιάρικο λιλά και αν έχει σταρένια επιδερμίδα τότε ένα πιο καθαρό μωβ θα σου ταιριάξει περισσότερο. Μέχρι τώρα το purple blush έχει συγκεντρώνει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια views στο TikTok (στην πλατφόρμα που γεννιούνται τα περισσότερα trends) και αυτό θα σε πείσει να το δοκιμάσεις και εσύ!

@yannalinnaa A little bit late to this trend 😅💜 #makeup #beauty #blush #makeuptutorial #makeuphacks #newmakeup #purpleblush #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #LIKEABOMBSHELL ♬ original sound - Yana ✨
@imhannahcho finally trying the viral purple blush!! i feel like this can be a universal shade for any skin tone 💜✨ @Fenty Beauty #blush #fenty #purpleblush ♬ Fairy Fountain - Super Guitar Bros

Μια πληροφορία που κάνει ακόμη πιο γοητευτικό αυτό το trend είναι ότι τα καλλυντικά σε μωβ αποχρώσεις είναι πιο δύσκολο να δημιουργηθούν λόγω της πολύ περιορισμένης ποσότητας φυσικών πόρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Βάλε λοιπόν στο νεσεσέρ ένα μωβ ρουζ που στον κόσμο της ομορφιάς είναι πολύτιμο!

Βρες στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας μωβ ρουζ και επέλεξε εκείνο που σου ταιριάζει:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.