ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Kate Middleton: Αυτά είναι τα 5 προϊόντα ομορφιάς που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια


Ελένη Τσούτση

9 Μαΐου 2023

Kate Middleton: Αυτά είναι τα 5 προϊόντα ομορφιάς που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια
Splash Ideal Images
Η Kate Middleton κάνει τις καλύτερες επιλογές στα καλλυντικά και τα skincare προϊόντα της και σου ετοιμάσαμε τη λίστα με τα αγαπημένα της

H Kate Middleton μας έδωσε μια γεύση από το πόσο εντυπωσιακή βασίλισσα θα είναι στη στέψη του Καρόλου. Το look μάλιστα που επέλεξε για τη τελετή δεν θα μπορούσε παρά να μην αντανακλά την σημαντική θέση που έχει στην βασιλική οικογένεια. Εκτός από φόρεμα που αποτέλεσε ένα φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, ξεχωρίσαμε το signature makeup look της που εδώ και 12 χρόνια λατρεύει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σπάνια έχει ξεφύγει από το χαρακτηριστικό της beauty look: απαλό, smoky eye, ελαφριές λάμψεις και έντονο φρύδια – το ίδιο μακιγιάζ είχε την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα William, πριν από μια δεκαετία. Σε όλες τις εμφανίσεις της αγαπά τη λάμψη στην επιδερμίδα και το βλέμμα. Ποια είναι όμως τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται στην καθημερινή της ρουτίνα; Από το αγαπημένο της eyeliner μέχρι το nude κραγιόν που δεν αλλάζει με κανένα άλλο. Ευθύς αμέσως θα τα ανακαλύψεις.

Αξίζει να τα βάλεις και στη δική σου λίστα αφού έχουν και την βασιλική έγκριση.

1. Clarins Natural Lip Perfector - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Trilogy Rosehip Oil - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner in Black Ink - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. Jo Malone Orange Blossom - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. Essie Nail Polish in Allure - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.