ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair water: Το προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σου λίγο πριν το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

8 Μαΐου 2023

Hair water: Το προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σου λίγο πριν το καλοκαίρι
Instagram/@ Emili Sindlev
Ήρθε η ώρα να κάνεις χώρο στο ντους σου για ένα hair water που θα ενδυναμώσει τα μαλλιά σου πριν τους καλοκαιρινούς μήνες

Για πολλές από εμάς, η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια. Φυσικά, εμπιστευόμαστε τον μαγικό συνδυασμός σαμπουάν και conditioner και ενδεχομένως ένα ειδικό λαδάκι που ταιριάζουν πλήρως με τις ανάγκες των μαλλιών μας. Τώρα όμως έρχεται και ένα ακόμη προϊόν για τα μαλλιά που αξίζει να προσθέσουμε στη haircare routine μας. Πρόκειται για τo water hair που κερδίζει γρήγορα περισσότερη δυναμική στον χώρο της ομορφιάς. Μπορεί να θυμάσαι τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το νερό για τα μαλλιά το 2020, όταν η L'Oreal Elvive κυκλοφόρησε το καινοτόμο 8 Second Wonder Water στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό το προϊόν έγινε σχεδόν αμέσως viral όταν οι χρήστες στο TikTok το δοκίμασαν και ανέφεραν ότι απέκτησαν πιο απαλά, υγιή μαλλιά σε μία μόνο χρήση. Τώρα και άλλα brands ακολουθούν το παράδειγμά τους, τροποποιούν τις φόρμουλες και τις αναβαθμίζουν ώστε τα water hair να χαρίζουν μια υπέροχη λαμπερή υφή στα μαλλιά.

Jenny.Gr
Pexels

Πώς λειτουργούν τα hair waters;

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό κρεμώδες conditioner, τα hair waters έχουν την ίδια ελαφριά υφή με το νερό. Λειτουργούν αξιοποιώντας την «τεχνολογία lamellar», η οποία εναποθέτει πρωτεΐνες και αμινοξέα σε τυχόν κατεστραμμένες περιοχές κατά μήκος της τρίχας. Απλώς ξέπλυνε τα μαλλιά και άφησε το προϊόν για λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεπλύνεις με χλιαρό νερό. Τα νερά για τα μαλλιά είναι εξαιρετικά για όλους τους τύπους μαλλιών – καθώς η τεχνολογία lamellar λειτουργεί για να διορθώνει περιοχές με φθορές και ξηρότητα, χωρίς να δημιουργεί υπολείμματα ή να βαραίνει τα μαλλιά.

Αν σε ενδιαφέρει αυτό το νέο hero product, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα καλύτερα hair waters στην αγορά που μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου με ένα μόνο λούσιμο…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.