ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 7 καλύτερα foundation για ακνεϊκά δέρματα ή με τάση ακμής


Ελένη Τσούτση

3 Ιουνίου 2023

Τα 7 καλύτερα foundation για ακνεϊκά δέρματα ή με τάση ακμής
Instagram/@bizceizleyin
Αν έχεις ακμή τα παρακάτω foundations είναι ιδανικά για σένα

Αν το δέρμα σου έχει τάση ακμής και αντιμετωπίζει έντονη λιπαρότητα είσαι στο σωστό άρθρο. Oι λόγοι των breakouts είναι ποικίλοι και πολλές φορές περίπλοκοι. Μια πολύπλευρη προσέγγιση χρειάζεται μια θεραπευτική αγωγή τοπικών προϊόντων που θα βοηθήσουν σημαντικά και φυσικά ένα πρωτόκολλο για την ακμή που θα ακολουθήσεις πιστά.
Μια επίσκεψη στο δερματολόγο είναι απαραίτητη για τη γνωμάτευση και την συνταγή της κατάλληλης θεραπείας. Ακόμη και στο μακιγιάζ καλό είναι να επιλέγεις foundation που είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σου.

«Τα πάντα έχουν να κάνουν με την υπομονή και το στόχο που έχεις», λέει η makeup artist Ehlie Luna. «Το δέρμα θα φαίνεται πάντα πιο φρέσκο αν δεν κάνετε υπερβολές με τη κάλυψη.»

Σχετικά με την επιλογή του foundation καλό θα είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

• Απόφυγε το foundation σε μορφή stick.
• Foundation με shimmer.
• Oil-Free προϊόντα. Γενικότερα να έχεις στο μυαλό σου ότι όπου διαβάζεις oil-free σύσταση ή νερό-water σαν βασικό συστατικό, αυτό το προϊόν πρέπει να επιλέγεις.

Στην gallery που ακολουθεί ανακάλυψε foundations που καλύπτουν σημάδια ακμής:

1. CLINIQUE ANTI-BLEMISH SOLUTIONS LIQUID MAKEUP - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Απαλό make up για επιδερμίδες με σπυράκια ή τάση για λιπαρότητα για κάλυψη αλλά και οφέλη στην επιδερμίδα. Καλύπτει, ελέγχει την παραγωγή σμήγματος, εξισορροπεί την ερυθρότητα και προλαμβάνει την μελλοντική εμφάνιση από σπυράκια. Προσφέρει μια πολυ φυσική κάλυψη που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα.

2. VICHY DERMABLEND 3D MAKE UP - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το 3D make-up προσώπου της σειράς Dermablend λειαίνει την επιδερμίδα, αφήνοντας ελαφριά υφή και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Πολύ υψηλή κάλυψη και επανόρθωση. Για λιπαρή επιδερμίδα και επιδερμίδα με τάση ακμής. Ενδείξεις: Ατέλειες και σημάδια της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής.

3. ARMANI POWER FABRIC FOUNDATION - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αποκτήστε τέλεια κάλυψη με το νέο υγρό foundation Power Fabric! Δίνει πλήρη κάλυψη με ελαφρύ ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Καλύπτει τις ατέλειες με ένα ελαφρύ πέπλο και προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία με spf 25.

4. LAURA MERCIER SILK CRÈME OIL FREE PHOTO EDITION FOUNDATION - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Foundation για τέλεια επιδερμίδα, κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες. Σύνθεση που προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα και ιδανική κάλυψη έως και 12 ώρες , ενώ αφήνει μια υπέροχη αίσθηση άνεσης στο δέρμα.

5. FENTY BEAUTY Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

To Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, μειώνει οπτικά το μέγεθος των πόρων και δίνει ματ αποτέλεσμα στο λεπτό. Χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή του, αυτό το foundation είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και δεν φράσσει τους πόρους.

6. LANCOME Teint Idole Ultra Wear Liquid Foundation - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το πρώτο foundation που απελευθερώνει το καθημερινό, ένα σύγχρονο εμβληματικό προϊόν: Teint Idole Ultra Wear. Ανακαλύψτε τη σύνθεσή του: 24 ώρες διάρκεια χωρίς φρεσκάρισμα, υψηλή κάλυψη με σταθερότητα, ματ βελουτέ αποτέλεσμα, ανάλαφρη υφή και αντηλιακή προστασία SPF15.

7. L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί και είναι κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αδιάβροχο, ανθεκτικό στη ζέστη. Απόλυτη άνεση, καθόλου γυαλάδα. Χάρη στην τεχνολογία περλίτη που περιέχει, εφαρμόζεται εύκολα και μειώνει την εμφάνιση γυαλάδας για έως και 24 ώρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.