ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μermaidcore: Η τάση που θα σε κάνει να μοιάζεις με αληθινή γοργόνα


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2023

Μermaidcore: Η τάση που θα σε κάνει να μοιάζεις με αληθινή γοργόνα
Instagram/@ patrickta
Μικρή θαύμαζες τις γοργόνες; Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις και εσύ μία μέσα από το νέο beauty trend «mermaidcore»

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling στην ταινία "Barbie", παρατηρήσαμε ότι η ροζ αισθητική "Barbiecore" κυριαρχεί (και πολύ λογικό). Τώρα, μήνες αργότερα, με την πρόσφατη κυκλοφορία του live-action της Disney “The Little Mermaid” με πρωταγωνίστρια τη Halle Bailey, είμαστε έτοιμες για μια νέα τάση που ονομάζεται "mermaidcore".

Το καλοκαίρι άλλωστε είναι η εποχή της γοργόνας και θέλουμε να αποκτήσουμε αυτή την αίσθηση της ανάλαφρης και λαμπερής ύπαρξης που κυριαρχεί στη θάλασσα. Από τα νύχια, το μακιγιάζ μέχρι και τα χτενίσματα – όλα μπορούν να έχουν μια πινελιά που θα κάνει τη διαφορά. Μαργαριταρένια, ιριδίζοντα φινιρίσματα κυριαρχούν παντού και θυμίζουν κοράλια και κοχύλια. Glossy υφές, shimmer αλλά και glitters σε γαλάζιες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν και θα νιώθουμε σαν να βρισκόμαστε στο βυθό του Ωκεανού.

Όσον αφορά τα μαλλιά τα wet hair looks που έχουμε θαυμάσει στα περισσότερα red carpets πιθανότατα θα μείνουν λίγο περισσότερο ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα αξεσουάρ θα είναι ένας άλλος εύκολος τρόπος για να ολοκληρώσουμε την εικόνα της γοργόνας.

Παρακάτω θα βρεις όσο inspo χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το απόλυτο "mermaidcore" beauty look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.