ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Hailey Bieber μόλις έκανε το πιο fresh mani του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

19 Ιουνίου 2023

H Hailey Bieber μόλις έκανε το πιο fresh mani του καλοκαιριού
Instagram/@ haileybieber
Η Hailey Bieber όπως φαίνεται κάνει ότι καλύτερο μπορεί και αυτό το καλοκαίρι για να μας εντυπωσιάσει με τα manicure που επιλέγει

Η Bieber γιόρτασε την πρώτη επέτειο του δικού της beauty brand, Rhode, με ένα λαμπερό πάρτι στη Νέα Υόρκη. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο αστραφτερό, ροζ στράπλες φόρεμά της, στο ασορτί μονοχρωματικό μακιγιάζ της αλλά και στο funky manicure της. Η εμφάνισή της ήταν επηρεασμένη από το Barbiecore, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αλλά η Hailey τη δοκίμασε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Emily Ratajkowski, μπορούμε να δούμε ότι η Bieber έκανε ένα γαλλικό mani σε σχήμα αμυγδάλου -αλλά όχι το παραδοσιακό καθαρό ροζ με λευκή άκρη. Αντίθετα, επέλεξε ένα έντονο κόκκινο που το συνδύασε με ροζ άκρες χαρίζοντας ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος στο τελικό φινίρισμα.

Άλλωστε, εκτός από το κλασσικό, μπορείς να προτιμήσεις το ombre, το reversed ή να κάνεις ένα διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων στο γαλλικό σχέδιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά manicure που αγαπούν αρκετές γυναίκες, το οποίο μπορεί να γίνει και rock, alternative ή με νεανική διάθεση. Για μία επίσημη εμφάνισή θα προτείνουμε να επιλέξεις το κλασσικό σχέδιο με το λευκό και το γαλακτερό ή ροζ χρώμα. Για πιο εναλλακτικά looks τόλμησε να κάνεις το reversed, ένα γαλλικό με χρώμα ή σε στιλ ombre.

Jenny.Gr
Hailey Bieber/Instagram
Jenny.Gr
Hailey Bieber/Instagram

Βρες στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα χρώματα της σεζόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.