ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόκκινο κραγιόν είναι το must του φετινού καλοκαιριού. Πάρε ιδέες


Ελένη Τσούτση

20 Ιουνίου 2023

Το κόκκινο κραγιόν είναι το must του φετινού καλοκαιριού. Πάρε ιδέες
Instagram/@ Alexa Chung
Τα κόκκινα χείλη θα σε κάνουν να λάμπεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που έχει κερδίσει τις καρδιές μας και αυτό είναι ένα fact. Είναι το απόλυτο must beauty item και δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σου ούτε το καλοκαίρι. Είναι αυτό που θέλουμε όλες να φορέσουμε και να ξεχωρίσουμε με την εμφάνισή μας, δίνοντας την τέλεια λάμψη στα χείλη.

Κλασικό, διαχρονικό και ταυτόχρονα stylish, κολακεύει κάθε επιδερμίδα. Ένας ακόμα καλός λόγος που χρειάζεσαι το κόκκινο κραγιόν, είναι ότι με μία μόνο στρώση θα προσθέσει ακαταμάχητη ζωντάνια στο πρόσωπό σου και θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Πώς να το εφαρμόσεις; Πρώτα από όλα, ενυδάτωσε τα χείλη με lip balm, έπειτα τοποθέτησε concealer γύρω από αυτά και τονίσε το περίγραμμα με μολύβι. Σε αυτό το σημείο, εφάρμοσε κραγιόν στον ίδιο τόνο για να αποφύγεις την διχρωμία. Μην ξεχνάς ότι ο ιδανικός τρόπος για να υιοθετήσεις το κόκκινο κραγιόν στο makeup look σου είναι με διακριτικό μακιγιάζ σε ήσυχους τόνους.

Πάρε ιδέες αν το μακιγιάζ του καλοκαιριού που θα έχει πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν:

1. BOBBI BROWN LUXE LIPSTICK​ - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. YVES SAINT LAURENT ROUGE PUR COUTURE THE BOLD - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. GUERLAIN ROUGE G LEGEND LIPS - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. MAC LIPSTICK / VIVA GLAM X KEITH HARING - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. ESTÉE LAUDER PURE COLOR ENVY MATTE - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.