ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Glazed eyeshadows: Η τάση για super λαμπερό βλέμμα


Ελένη Τσούτση

20 Ιουνίου 2023

Glazed eyeshadows: Η τάση για super λαμπερό βλέμμα
Instagram/@ Oonah Anderson
Ανακάλυψε τις σκιές ματιών που θα κάνουν το βλέμμα σου να λάμπει

Μετά το viral trend που έγιναν τα glazed donut nails με την σφραγίδα της Hailey Bieber, τώρα έρχονται οι glazed eyeshadows που θα μας χαρίσουν το πιο λαμπερό βλέμμα του καλοκαιριού. Οι σκιές γίνονται οι πρωταγωνιστές του μακιγιάζ και δίνουν στο πρόσωπο μια υπέροχη glossy και ανάλαφρη υφή!

Το μυστικό βρίσκεται στο shimmer που θα κάνει το βλέμμα να δείχνει ξεκούραστο και λαμπερό! Ό,τι ακριβώς αναζητάμε το καλοκαίρι. Και αν θεωρείς ότι οι λαμπερές σκιές ταιριάζουν μόνο στις βραδινές εμφανίσεις, να σε ενημερώσουμε ότι οι makeup experts προτείνουν να τις τολμήσουμε και το πρωί. Μπορείς να επιλέξεις διακριτικές, απαλές αποχρώσεις που θα ολοκληρώσουν τέλεια τα summer makeup lookl σου! Από πράσινο, χρυσό μέχρι ροζ – τα must χρώματα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Jenny.Gr
Ash K Holm

Tip: Επειδή μπορεί να λερωθούμε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό μας, καλό είναι να έχουμε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσουμε με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσουμε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter.

Βρες παρακάτω 4 σκιές ματιών για να δοκιμάσεις την απόλυτη makeup τάση:

1. DUST+CREAM LOOSE ΣΚΙΑ WILD STORIES DARING GREEN - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Σκιά loose με λεπτή υφή, έντονη απόδοση και μεγάλη διάρκεια. Περιέχει ιριδίζοντα σωματίδια, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά makeup looks. Προσφέρει διακριτικό ή έντονο αποτέλεσμα, ανάλογα με το τρόπο εφαρμογής. Μπορεί να εφαρμοστεί σε στεγνή ή υγρή μορφή χαρίζοντας εξαιρετικά αποτελεσματικό και σταθερό αποτέλεσμα.

2. ARMANI EYE TINT LIQUID EYESHADOW - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ρευστή σκιά ματιών Eye Tint Liquid Eyeshadow στην απόχρωση 24 - Nude Smoke, με διάρκεια που προσφέρει αψεγάδιαστο, έντονο χρώμα χάρη στην κρεμώδη και άνετη υφή της.

3. MAC DAZZLESHADOW LIQUID - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Απόκτησε βλέμμα που προκαλεί, σαγηνεύει και εντυπωσιάζει με την γυαλιστερή υγρή σκιά ματιών Dazzleshadow Liquid. Διαθέσιμη σε μια σειρά από έντονα τελειώματα, από αστραφτερό glitter μέχρι διακριτική λάμψη και ψυχρό μεταλλικό αποτέλεσμα, αυτή η εξαιρετικά γυαλιστερή υγρή σκιά ματιών γλιστρά πάνω στα βλέφαρα χαρίζοντας ζωηρό και εντυπωσιακό χρώμα. Η δροσιστική σύνθεσή της σταθεροποιείται γρήγορα, για απόλυτα φυσική υφή και εξαιρετικά απαλή αίσθηση στα βλέφαρα.

4. Kiko Milano Water Eyeshadow 226 Moonstone - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Επαναστατική σκιά ματιών υψηλής απόδοσης για χρήση με υγρό ή στεγνό πινέλο..Ένα μείγμα πρωτοποριακών spherical powders για εξαιρετική χρωματική απόδοση, που συνδυάζουν συγκλονιστική κάλυψη, φωτεινότητα και μεγάλη διάρκεια. Η απαλή, κρεμώδης υφή της επιτρέπει τη δημιουργία ενός πολυδιάστατου μακιγιάζ, για χρώμα με "φωτεινούς" τόνους και αξιοσημείωτη ένταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.