ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κόκκινο κραγιόν στον γάμο σου; Γιατί είναι απαγορευτικό


Ελένη Τσούτση

6 Ιουλίου 2023

Κόκκινο κραγιόν στον γάμο σου; Γιατί είναι απαγορευτικό
Instagram/@ sophia richie
Λέμε «όχι» στο κόκκινο κραγιόν, λέμε «ναι» στην πρακτικότητα

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς και είναι η στιγμή που πρέπει να επιλέξεις το νυφικό μακιγιάζ, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μια καλή φιλική συμβουλή: Μην φορέσεις κόκκινο κραγιόν! Ας ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι αν επιλέξεις να βάλεις την αγαπημένη σου κόκκινη απόχρωση lipstick δεν σημαίνει ότι είναι λάθος, αν σε εκφράζει αλλά υπάρχουν μερικοί κανόνες που κάνουν το bridal makeup look ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα έντονο χρώμα και δεν ταιριάζει με την πιο chic και ρομαντική φιλοσοφία που ενδεχομένως θέλεις να έχει το μακιγιάζ σου. Οι γήινες αποχρώσεις κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες, ανεξαρτήτως εποχής, και χαρίζουν αμέσως ένα πιο fresh και νεανικό φινίρισμα. Επίσης, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν δεν θα έχει την ίδια διάρκεια όπως μια nude απόχρωση. Εκείνη την ημέρα σίγουρα δεν θα έχεις την ευκολία να ανανεώνεις συχνά το μακιγιάζ σου, ενώ όλα τα φλας θα είναι επάνω σου.

Jenny.Gr
Instagram/@ Taylor Hill

Η πρότασή μας είναι να βρεις μια πιο φυσική απόχρωση που θα αναδείξει τα χείλη σου αλλά παράλληλα θα είναι και πρακτική επιλογή ώστε να χαρείς το γάμο σου δίχως έγνοιες.

Βρες στην παρακάτω gallery τα ωραίοτερα nude κραγιόν και επένδυσε στο αγαπημένο σου:


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.