ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φέτος το καλοκαίρι φοράμε μόνο μπλε eyeliner


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2023

Φέτος το καλοκαίρι φοράμε μόνο μπλε eyeliner
Instagram/ @clickmyworld
Δώσε ένταση στο βλέμμα σου με μια μπλε απόχρωση eyeliner

Όταν σκέφτεσαι μπλε αποχρώσεις στο μακιγιάζ, κατά πάσα πιθανότητα σου έρχεται στο μυαλό η δεκαετία των 80s. Δεν έχεις άδικο, αφού τότε στα πιο hot trends συμπεριλαμβάνονταν οι μπλε σκιές στα μάτια, οι οποίες πήγαιναν «πακέτο» με φούξια κραγιόν στα χείλη, τα «υπερβολικά» outfits και την περμανάντ στα μαλλιά. Δεν θα πούμε ψέματα – χαιρόμαστε που ανήκουν στο παρελθόν αυτές οι τάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να εξορίσουμε όλα τα παραπάνω.

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ του καλοκαιριού θέλουν το μπλε χρώμα να επιστρέφει, αλλά χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο που το φόραγαν τότε οι γυναίκες. Ο καλύτερος τρόπος να το εντάξεις στο καθημερινό σου makeup, χωρίς να νιώθεις άβολα, είναι να δημιουργήσεις μία λεπτή γραμμή eyeliner στα άνω σου βλέφαρο.

Έτσι, θα δώσεις ένταση και θα τονίσεις τα μάτια σου, ενώ αν κρατήσεις και το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπό σου μίνιμαλ, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και καθόλου υπερβολικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.