ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Latte μακιγιάζ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

18 Ιουλίου 2023

Latte μακιγιάζ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού
Instagram/@bizceizleyin
H τάση στο μακιγιάζ που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες

Ένα νέο makeup trend ξεπροβάλει από το θαυμαστό κόσμο του TikTok που αξίζει να το δοκιμάσουμε αφού ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό μας mood. To όνομά του “latte makeup” και περιλαμβάνει σκιές σε καφέ ή χρυσές αποχρώσεις αλλά και έντονο bronzing. Aναδεικνύει υπέροχα όλες τις επιδερμίδες και κάνει το πρόσωπο να δείχνει λαμπερό και εντυπωσιακό. Η Χέιλι Μπίμπερ μοιράστηκε στο TikTok το δικό της latte μακιγιάζ και εμείς είμαστε εδώ για να το αντιγράψουμε.

Πρώτο βήμα ήταν να ξεκινήσει το skincare, που εφάρμοσε προϊόντα από το brand της, Rhode, για να δημιουργήσει την τέλεια βάση ενυδατώνοντας το δέρμα. Έπειτα, εφάρμοσε το bronzer, με ένα χοντρό πινέλο στο μέτωπο αλλά και στα ζυγωματικά της. Φώτισε τα μάτια της με το concealer, ενώ κλείδωσε το αποτέλεσμα με πούδρα στην ζώνη T. Στα μάτια της εφάρμοσε μια καφέ σκιά με ιριδισμούς και στα χείλη της πρώτα άπλωσε το μολύβι χειλιών ταμποναριστά και μετά λίγο bronzer.

Jenny.Gr
@haileybieber/ instagram

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα αυτό είναι το καλύτερο μακιγιάζ που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» και εμείς δεν γίνεται παρά να συμφωνήσουμε μαζί της!

@haileybieber Latte Makeup 🥛☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat - beaty

Μπορείς να τελειοποιήσεις το latte makeup look, εφαρμόζοντας στο σώμα σου ένα μοναδικό shimmer που θα κάνει το look σου ακόμη πιο καλοκαιρινό!

DUST+CREAM Λάδι σώματος Smimmer Wild Spirit με άρωμα Καρύδα - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Τo shimmer body oil προσφέρει απίθανη λάμψη ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη χάρη στο άρωμα καρύδας που διαθέτει. Το ελαφρύ λάδι σώματος έχει μέσα παράγοντες λάμψης που διαχέονται στο δέρμα αφήνοντας το εξαιρετικά λαμπερό και αισθησιακά αρωματισμένο. Τυλίγει την επιδερμίδα με ένα διακριτικό άρωμα από καρύδα ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας την λεία και απαλή χάρη στους ενυδατικούς παράγοντες του ελαίου. Οι διακριτικοί κόκκοι λάμψης προσδίδουν στην επιδερμίδα μια ιριδίζουσα όψη και την καθιστούν μοναδικά λαμπερή! Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να δώσει στο δέρμα σας μεταξένια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας. Είναι το απαραίτητο προϊόν σε κάθε σας εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.