ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To κόλπο των makeup artists για να μένει σταθερό το foundation


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2023

To κόλπο των makeup artists για να μένει σταθερό το foundation
Instagram/ @madisonamateau
Αν δεν εφαρμόζεις primer πριν το foundation, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί το τελικό μακιγιάζ σου εγγυόμαστε ότι θα είναι πολύ διαφορετικό

Το primer είναι το μαγικό προϊόν που είναι απαραίτητο για κάθε νεσεσέρ. Είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να υποδεχθεί το foundation και όπως λένε και οι makeup artists, το primer βοηθάει να «στρώσει» καλύτερα το foundation. Με άλλα λόγια, το προετοιμάζει κατάλληλα κάνοντας το πιο απαλό και λείο.

Ακόμη, βοηθάει το foundation να μένει σταθερό για περισσότερη ώρα. Είτε θέλεις να καλύψεις τυχόν διχρωμίες, είτε τους πόρους σίγουρα θα βρείς το κατάλληλο primer που θα καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Αρκεί μάλιστα να εφαρμόσεις ελάχιστο προϊόν με απαλές κινήσεις σε όλο σας το πρόσωπο. Υπάρχουν μάλιστα στην αγορά primers με SPF και αυτό είναι μία τέλεια λύση για να φοράς SPF όλο το χρόνο. Μπορείς ωστόσο να το χρησιμοποιήσεις και μόνο του ή μαζί με την κρέμα ημέρας για περισσότερη φρεσκάδα. Ολοκλήρωσε με λίγο ρουζ, mascara και lipstick και είσαι έτοιμη για το γραφείο!

Tip: Μια μεγάλη ποσότητα δεν σημαίνει και μεγαλύτερη διάρκεια - το primer είναι καλό να μπαίνει με μέτρο και σε μικρές ποσότητες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.