ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα κάνεις τα φρύδια σου να δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά


Ελένη Τσούτση

28 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα κάνεις τα φρύδια σου να δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά
Instagram/@ brunabear
Θέλεις να δώσεις ένταση στα μάτια σου; Δεν έχεις παρά να τονίσεις τα φρύδια σου κάνοντας το βλέμμα σου τον απόλυτο πρωταγωνιστή του μακιγιάζ

Ας αρχίσουμε από την φροντίδα των φρυδιών. Το καστορέλαιο είναι το φυτικό συστατικό που μπορεί να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Εκτός από αυτό όμως, μέσα από το μακιγιάζ μπορούμε να αποκτήσουμε το σχήμα που θέλουμε.

Ένα makeup trick που δοκίμασα και με βοήθησε αρκετά ήταν να τα χτενίσω προς τα πάνω και να γεμίσω, με μολύβι φρυδιών τα κενά που υπήρχαν. Δεν έμεινα μόνο στο άνω μέρος, κάλυψα σχεδόν όλη την περιοχή, καθώς και τις εσωτερικές πλευρές τις οποίες έχω βγάλει λίγο παραπάνω.

Δοκιμάστε να χτενίσετε τα φρύδια σας, προς τα πάνω και να γεμίσετε τα κενά που δημιουργούνται. Με αυτό τον τρόπο τα φρύδια σας θα δείχνουν φυσικά πυκνά και μεγάλα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μολύβι ή σκιά έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν θέλετε έντονο, τότε προτιμήστε απόχρωση ίδια με τη φυσική σας.

Στην παρακάτω gallery βρίσκονται τα μολύβια φρυδιών που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το τέλειο σχήμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.