ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Pumpkin Spice: Το μακιγιάζ που δεν θα βαρεθούμε στιγμή όλο το φθινόπωρο


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

Pumpkin Spice: Το μακιγιάζ που δεν θα βαρεθούμε στιγμή όλο το φθινόπωρο
@hungvanngo
Αποχαιρετάμε το πολυφορεμένο latte μακιγιάζ, και δοκιμάζουμε την πιο σύγχρονη εκδοχή του

Το καλοκαίρι οι τάσεις στο μακιγιάζ είναι πιο φυσικές και ανάλαφρες, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για πολλά προϊόντα. Μόλις όμως μπαίνει το φθινόπωρο, ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε ξανά ένα δυναμικό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας και θα μας βάλει στη διάθεση της εποχής.

Αυτό ακριβώς έχει σκοπό να κάνει και το "Pumpkin Spice Μake Up", για το οποίο συζητούν οι κορυφαίοι experts. Πρόκειται για μια εκδοχή του αγαπημένου (και πολυφορεμένου) "Late Make Up", το οποίο αφήνουμε πίσω μας, κρατώντας μεν τις γήινες αποχρώσεις, αλλά προσθέτοντας πιο ζεστούς και φθινοπωρινούς τόνους.

Jenny.Gr
@hungvanngo

Όπως προδίδει και το όνομα της νέας αυτής τάσης στο μακιγιάζ, στόχος είναι να πετύχουμε αυτό το ζεστό χρώμα της κολοκύθας. Πρόκειται για μια βαθιά ροδακινί απόχρωση, η οποία γλυκαίνει το πρόσωπο και ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Είτε για να φωτίσει τα πιο σκούρα δέρματα, είτε για να γλυκάνει τα πιο λευκά.

Jenny.Gr
@zendaya

Σε αυτό το μακιγιάζ δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να το πετύχεις, αρκεί μόνο να έχεις τις κατάλληλες αποχρώσεις στο νεσεσέρ σου. Προτίμησε να προσθέσεις την "pumpkin spice" απόχρωση, είτε με σκιά στα μάτια, είτε με ρουζ, ή ακόμη και στα χείλη. Δοκίμασε το με διάφορους συνδυασμούς μέχρι να βρεις αυτόν που αναδεικνύει καλύτερα τα δικά σου χαρακτηριστικά και κράτησε και τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ για ένα σίγουρο και φυσικό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
@hungvanngo

Αν ωστόσο αγαπάς τα πιο bold μακιγιάζ, μη διστάσεις να προσθέσεις, ένα ματ κραγιόν σε βουργουνδί αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν υπέροχα με τις αποχρώσεις της κολοκύθας. Πάρε έμπνευση από τις εικόνες του άρθρου και απογείωσε τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις, με το πιο ξεχωριστό και σύγχρονο μακιγιάζ της σεζόν.

Jenny.Gr
@hungvanngo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.