ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου για να τονίσεις το βλέμμα σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Οκτωβρίου 2023

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου για να τονίσεις το βλέμμα σου
IG @ melbi_makeup
Η στρατηγική τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων σου επιτρέπει να αλλάξεις το σχήμα των ματιών σου

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένα έξυπνο εργαλείο ομορφιάς που σου επιτρέπει να προσθέσεις όγκο ή να επιμηκύνεις το μάκρος των δικών σου φυσικών βλεφαρίδων για να χαρίζεις ένταση και βάθος στο βλέμμα σου. Μπορεί οι τάσεις στην ομορφιά τα τελευταία χρόνια να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική ομορφιά μιας γυναίκας, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις η χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων, όπως για παράδειγμα σε ένα εντυπωσιακό βραδινό ή νυφικό μακιγιάζ, είναι απολύτως απαραίτητη.

Αξίζει να σε καθησυχάσουμε και να σου πούμε ότι δεν χρειάζεται να σε φοβίζει ο όρος «ψεύτικες», καθώς στην αγορά αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη ποικιλία ποιοτικών βλεφαρίδων που χαρίζουν πραγματικά ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να στερούνται έντασης. Το μυστικό είναι να εφαρμόζεις με στρατηγική τοποθέτηση μικρά τουφάκια για να ενισχύεις και να τροποποιείς εκεί που χρειάζεται το φυσικό κόψιμο των ματιών σου.

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες

Το ιδανικό, σε αυτή την περίπτωση, είναι να χρησιμοποιήσεις τουφάκια αντί για τρέσα ψεύτικης βλεφαρίδας, που επιτρέπουν μεγαλύτερο έλεγχο στο σχήμα που θέλεις να αποκτήσεις. Εναλλακτικά, αν έχεις ένα σετ ψεύτικες βλεφαρίδες με κλασικό σχήμα βεντάλιας , μπορείς να τις κόψεις με ψαλίδι ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του ματιού. Σε αυτό το σημείο, άπλωσε την κόλλα στην εξωτερική άκρη και με τη βοήθεια λαβίδας τοποθέτησέ τα όπου χρειάζεται. Αφού περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα για να κολλήσει και να σταθεροποιηθεί, χτένισε τις βλεφαρίδες σου προς τα πάνω, δίνοντάς τους μια φυσική και πειθαρχημένη εμφάνιση.

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες σε καθοδικά μάτια

Η εξωτερική γωνία του ματιού τείνει να γέρνει προς τα κάτω, ενώ τα βλέφαρα φαίνονται μεγαλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς χοντρές βλεφαρίδες αλλά χωρίς έντονη καμπυλότητα για να αποφύγεις να βαρύνεις επιπλέον το βλέμμα σου.

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες σε κουκουλωτά μάτια

Σε αυτή την περίπτωση το κινητό βλέφαρο μπορεί να φαίνεται καθοδικό και πρησμένο, δίνοντας στα μάτια μια κουρασμένη όψη. Για να διορθώσεις αυτό το σχήμα, απλώς χρησιμοποίησε μεσαίου μήκους βλεφαρίδες, με κλασική καμπυλότητα "C".

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες σε αμυγδαλωτά μάτια

Το τυπικό σχήμα «αμυγδάλου» είναι πιο φαρδύ στο κέντρο, ενώ στενεύει στις γωνίες. Αυτό είναι ένα πολύ ευέλικτο κόψιμο: για να βελτιώσεις το σχήμα του, μπορείς να επιλέξεις οι βλεφαρίδες σου να είναι πιο πυκνές και μακριές στις εξωτερικές πλευρές.

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες σε στρογγυλά μάτια

Συνήθως είναι πολύ μεγάλα και εμφανίζουν ένα ορατό λευκό χώρο γύρω από την ίριδα. Σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς πιο κοντές βλεφαρίδες στα πλαϊνά των ματιών, τοποθετώντας τις πιο μακριές τούφες στο ψηλότερο σημείο του φρυδιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.