ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Bambi eyes: Δημιούργησε με 5 απλές κινήσεις το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ ματιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Νοεμβρίου 2023

Bambi eyes: Δημιούργησε με 5 απλές κινήσεις το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ ματιών
IG @kendalljenner
Οι συμβουλές που κάνουν το μακιγιάζ με πρωταγωνιστή τα bambi eyes να μοιάζει πιο εύκολο από ποτέ

Ετοιμάζεσαι για ένα σημαντικό ραντεβού και προετοιμάζεις το outfit, τα μαλλιά, αλλά και το ιδανικό μακιγιάζ εκείνης της ημέρας. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα να σου προτείνω για το μακιγιάζ είναι να επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα ακαταμάχητα σαγηνευτικό Bambi eyelook. Είναι τόσο ονειρικό, όσο και σέξι, μεγαλώνοντας δραματικά τα μάτια. Αναπόφευκτα, με αυτό το μακιγιάζ, ο άνθρωπος με τον οποίο έχεις ραντεβού θα καθηλωθεί στο βλέμμα σου!

Bambi eyes σε 5 βήματα

  • Άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη ματ σκιά ματιών σε χρώμα βανίλιας σε όλο το βλέφαρο, φωτίζοντας το βλέμμα. Προτίμησε μια πουδρένια σκιά ματιών, με απαλή και βελούδινη υφή, για να αποκτήσεις ένα φανταστικό mixed αποτέλεσμα στα βλέφαρα.
  • Δημιούργησε ένα περίγραμμα ματιών, χρησιμοποιώντας ένα βαθύ καφέ μολύβι για ένα μεταξένιο λείο τελείωμα. Θα πρέπει να ακουμπήσεις την επάνω γραμμή των βλεφαρίδων του ματιού, από μέσα προς τα έξω, δημιουργώντας τη λεγόμενη «χελονοουρά», κατευθύνοντάς την προς τα πάνω και προς την κατεύθυνση του κροτάφους. Για μεγαλύτερη ένταση, ακούμπησε επίσης την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων στο κεντρικό τμήμα του ματιού, αναμειγνύοντας ελαφρώς τη γραμμή.
Jenny.Gr
IG @haileybieber

  • Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι απαραίτητο για να ανασηκώσεις τις βλεφαρίδες σου και να ανοίξεις δραματικά τα μάτια σου.
  • Τώρα, εφάρμοσε μια μάσκαρα για καμπυλώτητα, όγκο και επιμήκυνση , αυστηρά σε έντονο μαύρο χρώμα. Για να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα, προτείνεται να την εφαρμόσεις στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ και να επαναλάβεις την εφαρμογή πολλές φορές, μέχρι να αποκτήσεις ένα εφέ σε σχήμα βεντάλιας.
  • Χρησιμοποίησε ένα nude μολύβι στην εσωτερική ίσαλο γραμμή, για να μεγενθύνεις και να φωτίσεις περαιτέρω τα μάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.