ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να υιοθετήσεις τις faux φακίδες της Χέιλι Μπίμπερ αυτό το φθινόπωρο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Νοεμβρίου 2023

Πώς να υιοθετήσεις τις faux φακίδες της Χέιλι Μπίμπερ αυτό το φθινόπωρο
Οι faux φακίδες προσφέρουν σμιλεμένη όψη στο δέρμα, διατηρώντας την νεανική φρεσκάδα

Tο μακιγιάζ της Χέιλι Μπίμπερ για το Baby2Baby Gala το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν ιδανικό για το φθινόπωρο – σκέψου λαμπερές, καφέ αποχρώσεις στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα – ενώ το beauty look ολοκλήρωναν υπέροχες μικρές faux φακίδες.

Αν και οι faux φακίδες δεν είναι κάτι καινούργιο για τις τάσεις στην ομορφιά – ούτε για τη Χειλι– ο πειραματισμός μαζί τους σε μια εποχή διαφορετική από το καλοκαίρι ήταν φρέσκος και απροσδόκητος.

Σύμφωνα με τη Μέρι Φίλιπς, την makeup artist που επιμελήθηκε την εμφάνισή της, το κόλπο για να τις κάνεις σωστά είναι να χρησιμοποιήσεις πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ για ένα φυσικό και πολυτονικό φινίρισμα.

Όσον αφορά στο εργαλείο της επιλογής σου, τα μολύβια ματιών ή χειλιών λειτουργούν εξίσου καλά ή μπορείς να δοκιμάσεις ένα υγρό στυλό φρυδιών, αρκεί να έχεις σταθερό χέρι.

Όσο για την τοποθέτηση των φακίδων, αρκεί να μην υπερβάλλεις. Ενώ μερικά «tap tap» πάνω από τη γέφυρα της μύτης είναι μια εύκολη και άμεση απόδοση της αίσθησης που θέλεις να προσδώσεις στο μακιγιάζ σου, μια εφαρμογή faux φακίδων ακολουθώντας την καμπύλη του ζυγωματικού, όπως της Χέιλι, προσφέρει μια πιο σμιλεμένη όψη, διατηρώντας την ίδια νεανική φρεσκάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.