ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Sugar-Plum Fairy: Η νέα τάση μακιγιάζ είναι ιδανική για τα Χριστούγεννα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

4 Δεκεμβρίου 2023

Sugar-Plum Fairy: Η νέα τάση μακιγιάζ είναι ιδανική για τα Χριστούγεννα
IG @haileybieber
Το Sugar-Plum Fairy makeup trend χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα στην εικόνα σου

Η Χέιλι Μπίμπερ δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok δίνοντας στους followers της μια «γεύση» από το signature μακιγιάζ της για την εορταστική περίοδο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από έναν ρόλο που είχε παίξει σε μια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη παράσταση μπαλέτου. Η Χέιλι είχε την ευκαιρία να χορέψει ως πρωταγωνίστρια του Sugar Plum Fairy στο The Nutcracker, ένας εξαιρετικά πολυπόθητος ρόλος.

Ως εκ τούτου, γεννήθηκε ο όρος μακιγιάζ «Sugar-Plum Fairy» — και είναι πλέον πολύ δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η έμπνευση για το μακιγιάζ προήλθε σε μεγάλο βαθμό από το μέρος του σόου στη Χώρα των Γλυκών. Αυτό το σετ είναι συνήθως πολύ πολύχρωμο και φωτεινό, και παραδοσιακά, πολλοί ροζ τόνοι χρησιμοποιούνται για να το ζωντανέψουν, γι' αυτό η απόχρωση αυτή χρησιμοποιείται τόσο έντονα στην εκδοχή της Μπίμπερ.

Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμη στο εορταστικό μακιγιάζ σου για φέτος, μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου στο «Sugar-Plum Fairy» makeup.

Τι είναι το μακιγιάζ Sugar-Plum Fairy;

Πρόκειται για ένα συνδυασμό των τάσεων «I'm cold» και «tomato girl » με ένα twist. Το κλειδί για να επιτύχεις αυτό το look είναι να βεβαιωθείς ότι έχεις τους ιδανικούς χρωματικούς τόνους στα προιόντα μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις και να τοποθετήσεις σωστά τη λάμψη. Το ρουζ αγκαλιάζει τα μάγουλα και τους κρόταφους, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και στα βλέφαρα για να χαρίσει ακόμα περισσότερη συνοχή.

Jenny.Gr
IG @haileybieber

Επιπλέον, για να δημιουργηθεί αυτό το αιθέριο αποτέλεσμα πρέπει να προστεθεί λίγη διακριτική ροζ λάμψη σε όλα τα σημεία που θα χάιδευε το πρόσωπο φυσικά ο ήλιος, όπως τα μάγουλα, στη ράχη της μύτης και το τόξο του Έρωτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.