ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να διατηρήσεις την καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου όλη την ημέρα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Δεκεμβρίου 2023

Πώς να διατηρήσεις την καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου όλη την ημέρα
IG @camilacoelho
Αν θέλεις να διαρκεί η καμπυλότητα των βλεφαρίδων σου, αυτές είναι οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθείς

Είναι αρκετά εύκολο να χαρίσεις καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου στο σπίτι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά η πρόκληση είναι να τη διατηρηθεί περισσότερο από μόλις μερικά λεπτά.

Εάν οι βλεφαρίδες σου αρχίζουν να πέφτουν και ισώνουν πριν τελειώσει η μέρα, έλεγξε ότι χρησιμοποιείς το σωστό ψαλιδάκι. Όλα τα σχήματα ματιών είναι διαφορετικά, επομένως ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων που λειτουργεί για μια γυναίκα μπορεί να μην λειτουργεί για κάποια άλλη. Επομένως, πρέπει να επενδύσης σε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων καλής ποιότητας που να ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σου. Κατά κανόνα, θα πρέπει να «κουμπώνει» απρόσκοπτα στη ρίζα της βλεφαρίδας χωρίς να τσιμπάει.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας: το μαξιλαράκι που ενσωματώνεται στο ψαλιδάκι των βλεφαρίδων. Αυτό το μαξιλαράκι πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 4-6 μήνες, ανάλογα με το πόσο συχνά το χρησιμοποιείς. Διαφορετικά, το μαξιλάρι μπορεί να χάσει την πυκνότητά του, κάτι που θα το κάνει το λιγότερο αποτελεσματικό.

Jenny.Gr
IG @camilacoelho

Πώς να διατηρήσεις την καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου όλη την ημέρα

  • Πάρε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων και τοποθέτησέ το όσο πιο κοντά μπορείς στη βάση της γραμμής των βλεφαρίδων χωρίς να τσιμπήσεις το δέρμα. Κράτησέ το σφιγμένο για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
  • Μόλις δημιουργηθεί η επιθυμητή καμπυλότητα, μπορείς να πάρεις ένα θερμαινόμενο ψαλιδάκι βλεφαρίδων και να το πιέσεις πάνω στις βλεφαρίδες για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.
  • Εφάμόζοντας έπειτα μια μάσκαρα με αδιάβροχη σύνθεση, παρατείνεις το αποτέλεσμα καμπυλότητας στις βλεφαρίδες. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται από τη βάση της βλεφαρίδας για να δημιουργείται ένα επιπλέον lift αποτέλεσμα.
  • Μην εφαρμόσεις αμέτρητες στρώσεις μάσκαρα, καθώς όσο περισσότερο προιόν προσθέτεις τόσο μεγαλύτερο θα είναι το βάρος που πρέπει να «σηκώσουν» οι βλεφαρίδες. Επομένως, τόσο λιγότερο θα διαρκέσει η καμπυλότητά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.