ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

«Man-Eater» makeup: H σαγηνευτική τάση που αναβαθμίζει το βραδινό μακιγιάζ αυτή τη σεζόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Δεκεμβρίου 2023

«Man-Eater» makeup: H σαγηνευτική τάση που αναβαθμίζει το βραδινό μακιγιάζ αυτή τη σεζόν
IG @haileesteinfeld
Μια νέα, σαγηνευτική και απόλυτα sexy πρόταση μακιγιάζ που αξίζει τη δοκιμή σου

Δεν είναι μυστικό ότι σε πολλές περιπτώσεις ο τρόπος που φοράς το μακιγιάζ σου επηρεάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μαζί σου και το αντίστροφο. Πολλές από τις τάσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής φέτος εμπίπτουν στην αισθητική του «soft girl», όπως το μακιγιάζ «tomato girl» και «sugar plum fairy», αλλά η τελευταία τάση που κατακτά το TikTok βρίσκεται στο εντελώς αντίθετο άκρο. Ενώ το καλοκαίρι μας έκανε να «αγκαλιάσουμε» τις πιο φυσικές beauty εμφανίσεις, ο χειμώνας μας παροτρύνει να δοκιμάσουμε το «Man-Eater» μακιγιάζ.

Το hashtag #maneatermakeup έχει πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και χιλιάδες χρήστες έχουν δοκιμάσει αυτή την «άγρια» τάση, που ομολογουμένως τονίζει απίστευτα το βλέμμα.

Τι είναι το «Man-Eater» μακιγιάζ;

Πρόκειται για ένα στιλ μακιγιάζ που σε παροτρύνει να φέρεις στην επιφάνεια τη μοιραία γυναίκα που κρύβεις μέσα σου. Είναι μυστηριώδες, σαγηνευτικό και δυναμικό. Αυτή η αισθητική μακιγιάζ συνδυάζει σκούρα κυκλοθυμικά μάτια, έντονο περίγραμμα και εντυπωσιακά χείλη. Με την περίοδο των γιορτών να πλησιάζει, είναι η τέλεια στιγμή για να αποχαιρετήσεις το απαλό glam και να υιοθετήσεις αυτό το εντυπωσιακά δραματικό στιλ μακιγιάζ.

Πώς να δημιουργήσεις το «Man-Eater» makeup

@mmaddietaylorr I swear this makeup looks like how this song sounds #nightoutmakeup #cateye ♬ Maneater - Nelly Furtado

  • Αρχικά, ξεκίνα με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, δίνοντας ιδιαίτερη εμφαση στην ενυδάτωση και την εφαρμογή ενός primer που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες το μακιγιάζ σου
  • Στη συνέχεια, εφάρμοσε ένα foundation πλήρους κάλυψης σε όλο το πρόσωπο και σβήσε το προς τον λαιμό. Εφάρμοσε concealer για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια και «κλείδωσε» τη βάση σου με μια ημιδιαφανή πούδρα
  • Αυτό το makeup look απαιτεί contouring. Δημιούργησε λοιπόν το περίγραμμα στα ζυγωματικά, τη γραμμή του σαγονιού, κατά μήκος των πλευρών της μύτης και γύρω από την κορυφή του μετώπου και πρόσθεσε highlight στην άκρη της μύτης σας, στην κορυφή των χειλιών και στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών.
  • Η ουσία αυτής της εμφάνισης μακιγιάζ είναι τα μάτια με «φτερωτά», επομένως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη στη σωστή τεχνική. Ξεκίνα, εφαρμόζοντας ένα primer για τα μάτια ώστε να εξασφαλίσεις διάρκεια στο αποτέλεσμα. Πάρε ένα fluffy πινέλο ματιών και μια καφέ σκιά μεσαίου τόνου και άπλωσέ τη στο καπάκι των ματιών σβήνοντάς της προς τις εξωτερικές γωνίες.
  • Έπειτα, με ένα μαύρο ή καφέ μολύβι ματιών, δημιούργησε μια φτερωτή γραμμή στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων, στη συνέχεια επέκτεινε τη γραμμή στην εσωτερική γωνία των ματιών και δημιούργησε ένα μικρότερο φτερό στον δακρυϊκό πόρο.
  • Για να ολοκληρώσεις τα μάτια, χρησιμοποίησε μια μάσκαρα που δίνει όγκο.
  • Όσο για τα χείλη, χρησιμοποίησε ένα έντονο lip liner για να καθορίσεις το περίγραμμά τους τα χείλη και, στη συνέχεια, γέμισέ τα με ένα κραγιόν για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση των πιο juicy χειλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.