ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Over 40: 3 στοιχεία που θέλουν προσοχή στην εφαρμογή του κραγιόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Ιανουαρίου 2024

Over 40: 3 στοιχεία που θέλουν προσοχή στην εφαρμογή του κραγιόν
IG @jessicachastain
Τα 3 πιο κοινά λάθη στην εφαρμογή του κραγιόν που τονίζουν γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη

Το κραγιόν είναι ένα βασικό προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να αναδείξει αβίαστα κάθε γυναικεία εμφάνιση, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα στοιχειώδη λάθη στην εφαρμογή του που κάνουν ακόμα πιο εμφανή τα σημάδια γήρανσης που έχει φέρει φυσικά το πέρασμα του χρόνου. Εντόπισέ τα και απόφυγέ τα, για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ματ κραγιόν

Για μια βραδινή έξοδο, ένα ενυδατικό κραγιόν όχι μόνο θα διαρκέσει περισσότερο από ένα ματ, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην αποφυγή σκασμένων χειλιών μακροπρόθεσμα. Για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα, το σκάσιμο και την ξηρότητα, προτίμησε μια ενυδατική φόρμουλα κραγιόν που παράλληλα, κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά και νεανικά.

Λάθος απόχρωση

Η επιλογή μιας απόχρωσης κραγιόν που είναι είτε πολύ σκούρα είτε πολύ φωτεινή για τον τόνο του δέρματός σου μπορεί να έχει ανεπιθύμητο αποτέλεσμα και να σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη από ότι πραγματικά είσαι, τονίζοντας τυχόν σημάδια γήρανσης στην περιοχή γύρω από το στόμα.

Jenny.Gr
IG @jessicachastain

Ανεπαρκής ενυδάτωση

Η παραμέληση της ενυδάτωσης, της απολέπισης και της θρέψης των χειλιών σε καθημερινή βάση μπορεί να επιδεινώσει την ξηρότητα κατά τους χειμερινούς μήνες. Επομένως, είναι απαραίτητο να καθιερωθεί ένα λεπτομερές πρόγραμμα περιποίησης χειλιών πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή κραγιόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.