ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To κόκκινο κραγιόν έχει δύναμη - Πώς να επιλέξεις το σωστό


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Δεκεμβρίου 2023

To κόκκινο κραγιόν έχει δύναμη - Πώς να επιλέξεις το σωστό
Η απόλυτη απόχρωση κραγιόν, για κάθε γυναίκα

Το κόκκινο κραγιόν έχει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή δυναμική. Και δεν χρειάζεται να είσαι makeup expert για να αντιληφθείς την ικανότητα που έχει να στέλνει τα κατάλληλα μηνύματα, να σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να γίνεσαι, φορώντας το, πιο αποφασιστική.

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις γυναίκες, αρκεί η κάθε μια να βρει την απόχρωση που ταιριάζει στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας της, αλλά και την απόχρωση που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το περίγραμμα και τον φυσικό όγκο των χειλιών της.

Πώς να επιλέξεις το σωστό κόκκινο κραγιόν

Η επιλογή του κόκκινου κραγιόν έχει πολύ συγκεκριμένο νόημα. Αυτό το χρώμα, στην πραγματικότητα, επικοινωνεί δύναμη και πάθος, θάρρος και παρορμητικότητα. Ποιότητα που πρέπει να γνωστοποιείται μέσω μιας ακριβούς επιλογής απόχρωσης και, ίσως, μιας κατάλληλης τεχνικής εφαρμογής: το κραγιόν, στην πραγματικότητα, μπορεί να ταμποναριστεί ακόμα και με τα δάχτυλα για ένα flawless αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Dior Rouge Dior 999 Satin – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Armani Beauty Lip Power Matte 407 Passionate – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Velvet Radical 302 – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Sephora Collection Cream Lip Stain Matte liquid lipstick 01 Classic Red – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

L’Oreal Paris Rouge Signature Liquid Lip Ink 134 Empowered – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.