ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνική που κάνει το βλέμμα ακαταμάχητο


Σταυρούλα Γιαννούλη

28 Ιανουαρίου 2024

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνική που κάνει το βλέμμα ακαταμάχητο
pexels
Κάθε υπηρεσία Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι μια επένδυση και ένας νέος τρόπος να αναδείξετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών, μπορεί να μην είναι διαδεδομένο, όσο το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, ωστόσο, προσφέρει οφέλη που μπορεί να μην έχετε φανταστεί. Για να προχωρήσει μια γυναίκα σε μια υπηρεσία ημιμόνιμου μακιγιάζ, που έχει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και «δέσμευση», σίγουρα θέλει αξιόπιστη ενημέρωση και τους λόγους για τους οποίους πράγματι αξίζει να δώσει τα χρήματά της.

Παρακάτω, θα μάθετε όλα όσα μπορεί να προσφέρει το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών σε μια γυναίκα σήμερα.

H διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών


Μια λεπτή, διακριτική γραμμή δίνει ένταση στο βλέμμα καθορίζοντας το περίγραμμα των ματιών. Η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών είναι ακίνδυνη, με την προϋπόθεση ο εξοπλισμός και τα αναλώσιμα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της τεχνικής να είναι αποστειρωμένα και παρασκευασμένα βάσει διεθνών προδιαγραφών. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, αφού γίνεται τοπική χρήση αναλγητικών προϊόντων.

Για να σταθεροποιηθεί η χρωστική ουσία και να παραμείνει στο δέρμα, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα σας δώσει ο τεχνίτης που έχετε εμπιστευτεί, για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Να έχετε κατά νου, ότι παράγοντες όπως ο τύπος και το χρώμα του δέρματος, ορμονικοί παράγοντες, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μπορούν να επηρεάσουν την διάρκεια του αποτελέσματος.

Jenny.Gr


Τι πρέπει να διαθέτει ο τεχνίτης που θα εμπιστευτείτε για τη διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών

  • Εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία: Έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε ασφάλεια στα χέρια του, να σας καθοδηγήσει κατάλληλα και να εγγυηθεί ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.
  • Έναν χώρο που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής: Ο επαγγελματίας που θα σας αναλάβει θα πρέπει να τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής στον χώρο του. Να θυμάστε ότι μιλάμε για τα μάτια σας!
  • Αισθητική και Αντίληψη: Ένα υπερβολικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα σας δυσαρεστήσει. Δικός μου στόχος είναι πάντα το αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ να δημιουργεί μια εντύπωση «μακιγιαρισμένου-αμακιγιάριστου» προσώπου που δείχνει φρέσκο και εκπέμπει ζωηράδα.
  • Καλές κριτικές από προηγούμενες δουλειές: Αναζητήστε κριτικές για προηγούμενες δουλειές του τεχνίτη που θα εμπιστευτείτε και εξετάστε την δουλειά του. Μπορεί να σας δώσει μια καλή ιδέα για την ποιότητά της.
Jenny.Gr


10 πράγματα που επιτυγχάνετε με το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών

  1. Οι βλεφαρίδες σας δείχνουν περισσότερες και πυκνότερες
  2. Διορθώνεται η γραμμή των ματιών σας
  3. Ενισχύεται η εκφραστικότητά τους
  4. Το βλέμμα αποκτά αμέσως ένταση και γίνεται ζωηρό
  5. Εξοικονομείτε χρόνο στο καθημερινό σας μακιγιάζ, μιας και δεν χρειάζεται να τονίζετε υπερβολικά τα μάτια σας με μολύβια ή eyeliner
  6. Εξοικονομείτε χρήματα μακροπρόθεσμα, μιας και δεν χρειάζεται να αγοράζετε προϊόντα μακιγιάζ για να τονίζετε το βλέμμα σας
  7. Απαλλάσσεστε από το άγχος της διαρκούς ανανέωσης του μακιγιάζ, ιδίως αν κατά τη διάρκεια της ημέρας έχετε έντονη φυσική δραστηριότητα
  8. Δημιουργείται στο πρόσωπο ένα «μακιγιαρισμένο-αμακιγιάριστο», natural αποτέλεσμα που διαρκεί
  9. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής
  10. Απολαμβάνετε μια νέα εικόνα που θα δώσει boost αυτοπεποίθησης
Jenny.Gr

Τι πρέπει να επιδιώκει μια γυναίκα με το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών


Τονίστε το βλέμμα με μια γραμμή που θα το κάνει πιο ζωηρό και αντισταθείτε στον πειρασμό να φαίνεστε μακιγιαρισμένες όλη μέρα. Το αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να αποκλείει το μακιγιάζ, γιατί, ιδίως τις πρωινές ώρες, θα νιώθετε άβολα αν το πρόσωπό σας δείχνει ότι είναι έντονα μακιγιαρισμένο.


Το μυστικό για το ιδανικό αποτέλεσμα

Το μυστικό για το ιδανικό ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών βρίσκεται στην πείρα του τεχνίτη να διακρίνει πώς και πόσο πρέπει να τονιστεί το βλέμμα σας για να εκπέμπει σαγήνη και φρεσκάδα, χωρίς το αποτέλεσμα να σας δεσμεύει. Θα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να σας χαρίζει ελευθερία κινήσεων.

Jenny.Gr


Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.
Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.