ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μάσκαρα: Πώς να την εφαρμόσεις για να δημιουργήσεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

31 Ιανουαρίου 2024

Μάσκαρα: Πώς να την εφαρμόσεις για να δημιουργήσεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα
IG @rosiehw
Η εφαρμογή της μάσκαρα είναι πιο εύκολη απ’ όσο φαντάζεσαι, αρκεί να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς να έχει εφαρμοστεί μάσκαρα. Είτε πρόκειται για ένα πρωινό, φυσικό μακιγιάζ για να πας στο γραφείο ή για ψώνια, είτε για ένα βραδινό glam μακιγιάζ για μια ιδιαίτερη έξοδο, η μάσκαρα είναι το προϊόν μακιγιάζ που δίνει την ιδανική ένταση στο βλέμμα σου.

Μια μάσκαρα μπορεί να είναι σχεδιασμένη με την πιο προηγμένη τεχνολογία, με την καλύτερη φόρμουλα της αγοράς, αλλά η απόδοσή της στις βλεφαρίδες εξαρτάται τόσο από τα συστατικά της σύνθεσής της, όσο και από την εφαρμογή της.

Επομένως, είναι σημαντικό να ακολουθείς αυτά τα 4 βασικά βήματα:

  • Εφάρμοσε μια πρώτη στρώση μάσκαρας στις επάνω βλεφαρίδες, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.
  • Εφάρμοσε μια δεύτερη στρώση, σε ζιγκ-ζαγκ μοτίβο αυτή τη φορά, για να καλύψεις κάθε βλεφαρίδα. Εστίασε στις εξωτερικές άνω βλεφαρίδες για να ανοίξεις το βλέμμα σου όσο το δυνατόν περισσότερο.
  • Άπλωσε μία στρώση στις κάτω βλεφαρίδες, για να τις χρωματίσεις και να τις επιμηκύνεις διακριτικά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό.
  • Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα καθαρό βουρτσάκι για να αφαιρέσεις τυχόν αντιαισθητικούς κόμπους και υπολείμματα.
Jenny.Gr
IG @rosiehw

Beauty tip: Σε περίπτωση που λερωθεί το άνω βλέφαρό σου κατά την εφαρμογή της μάσκαρα, περίμενε μερικά λεπτά έως ότου στεγνώσει καλά το προϊόν και έπειτα αφαίρεσέ το με μια καθαρή μπατονέτα. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρείται αβίαστα, χωρίς να αφήνει απολύτως κανένα σημάδι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.