ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lash Lift: 4 λόγοι που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Ιουλίου 2024

Lash Lift: 4 λόγοι που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι
IG @nadineleopold
Αν μέχρι σήμερα ήσουν λάτρης των lash extensions, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσεις

Κάθε καλοκαίρι, πριν από την επίσημη έναρξη των διακοπών μας, πολλές από εμάς επιλέγουμε να δοκιμάσουμε θεραπείες ομορφιάς που κάνουν την εμφάνισή μας πιο εντυπωσιακή, χωρίς πραγματικά να ξοδεύουμε χρόνο για την περιποίησή μας. Τα lash extensions είναι μια από αυτές τις μεθόδους που κάθε χρόνο, τέτοια εποχή κάνουν το βλέμμα μας να εντυπωσιάζει, χωρίς να έχουμε βάλει εμείς ίχνος από την αγαπημένη μας μάσκαρα. Φέτος, ωστόσο, τα extensions βλεφαρίδων έρχονται να αντικατασταθούν από μια άλλη θεραπεία ενίσχυσης για τα μάτια : το Lash Lift.

Τα 4 πλεονεκτήματα του Lash Lift έναντι των Lash Extensions

Jenny.Gr
IG @nadineleopold

1.Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό

Ο συνδυασμός κύρτωσης και βαφής βλεφαρίδων έχει τα ίδια πλεονεκτήματα με τα extensions αφού εξασφαλίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα για όλες τις περιστάσεις, με μεγαλύτερη καμπυλότητα και επιμήκυνση. Ωστόσο, με το σχεδόν «too good to be true» αποτέλεσμα των extensions, το lash lift e;inai πιο κομψό και διακριτικό.

2. Το επιθυμητό εφέ «χτίζεται»

Τα extensions προσφέρουν αποτέλεσμα XXL βλεφαρίδων, με την ίδια καμπυλότητα και μήκος, για ένα μήνα. Το curling επιτρέπει να προσαρμόσουμε την ένταση του βλέμματος όπως θέλουμε, αφού, ανάλογα με τη διάθεσή μας και τις δραστηριότητες της ημέρας, μπορούμε ακόμα και να βάψουμε τις βλεφαρίδες μας με μάσκαρα.

3. Το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο

Το lash Lift διαρκεί 6 έως 8 εβδομάδες, και ακόμη περισσότερο αν λαμβάνουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις (όπως αποφυγή λαδιού, ατμόλουτρα ή σάουνες κ.λπ.)! Ενώ μετά από 2 με 3 εβδομάδες εφαρμογής lash extensions, αρχίζουν να πέφτουν σιγά σιγά οι πρώτες βλεφαρίδες.

4. Δεν υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν οι βλεφαρίδες
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το lash lift δεν καταστρέφουν τις βλεφαρίδες. Αντίθετα, οι σύγχρονες φόρμουλες λειτουργούν και ως θεραπείες ενδυνάμωσης για τις βλεφαρίδες μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.