ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να εφαρμόσεις το creamy bronzer στο πρόσωπό σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

11 Ιουνίου 2024

Πώς να εφαρμόσεις το creamy bronzer στο πρόσωπό σου
IG @rosiehw
Χαρίζει ένα πιο φυσικό sunkissed look στην επιδερμίδα του προσώπου

Το καλοκαίρι, η μαυρισμένη επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα αποθεώνεται. Ακόμα και αν δυσκολευόμαστε να αποκτήσουμε φυσικά αυτό το χρυσαφένιο χρώμα, προσπαθούμε με άλλους τρόπους να έρθουμε λίγο πιο κοντά στον στόχο μας.

Χάρη στο μακιγιάζ, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα, καθώς αυτό που χρειαζόμαστε για να χαρίσουμε sunkissed effect στην επιδερμίδα του προσώπου μας είναι ένα bronzer. Αν έχει και creamy υφή τότε το αποτέλεσμα δείχνει άμεσα φρέσκο και φυσικό. Το «κλειδί» όμως, είναι πάντα η σωστή εφαρμογή του προϊόντος.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Η στρατηγική εφαρμογής του creamy bronzer, φυσικά, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα τυπικά χαρακτηριστικά αυτής της υφής. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, είναι απαραίτητο να απλώνουμε το χρώμα στους κροτάφους, στη γραμμή των μαλλιών, ακριβώς κάτω από το οστό των ζυγωματικών και κάτω από τη γραμμή της γνάθου. Βασικά σημεία του προσώπου, στα οποία όμως πρέπει να αναμειγνύεται προσεκτικά το χρώμα για να δείχνει σαν να είναι απόλυτα φυσικά.

Jenny.Gr
IG @rosiehw


Δεδομένου ότι έχει απαλή υφή και είναι εύκολο να το δουλέψουμε, το creamy bronzer μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο ή σφουγγαράκι, αλλά και με τα ακροδάχτυλα. Στην τελευταία περίπτωση, όμως, καλό είναι να χρησιμοποιούμε πολύ λίγο προϊόν, δημιουργώντας μόνο μια ελαφριά σκίαση με φυσική εμφάνιση. Μια ιδανική τεχνική εφαρμογής για να χαρίσουμε την τέλεια ζεστασιά στον τόνο της επιδερμίδας μας είναι να ζεστάνουμε ελαφρώς το προϊόν στα χέρια μας και να το εφαρμόζουμε σε «γυμνή» επιδερμίδα, χωρίς foundation.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.